Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  3-стаен, град София, Драгалевци •  219 560 EUR • ID 48177335 — holmes.bg - [2]
16 Увеличи

Продава 3-стаен град София, ДрагалевциID: 48177335

Виж на картата
219 560 EUR
Цената е без ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 105 m2
  • Етаж
  • 2-ри
  • ГАЗ
  • ДА
  • ТEЦ
  • НЕ
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / С гараж / С паркинг / Интернет връзка / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / В затворен комплекс / Тухла, 48177335
Допълнителна информация:
Smart Brokers предлага ексклузивно за продажба без комисиона просторен тристаен апартамент на втори жилищен етаж в нова луксозна сграда в кв. Драгалевци, София. Жилището се намира в сграда в строеж с очакван Акт 16 през месец юни 2024 година, разположена в близост до магазини ЛИДЛ, Фантастико; новото училище и детска градина FUSION в кв. Драгалевци, София.

Апартаментът е подходящ за целогодишно живеене. Жилището е с тавани с височина 2, 65 метра и е със статут на апартамент.

В сградата се продават и други двустайни и тристайни апартаменти, моля при интерес свържете се с нас за повече детайли и информация.

Сградата ще бъде построена с най-висококачествените материали, познати на съвременните тенденции в строителството, в съчетание с атрактивна архитектура създадена от висококвалифицирани проектанти, доставяща максимална функционалност и комфорт за своите потенциални обитатели.

Характеристики:
-Площ: 104, 55 кв. м. (чиста площ: 92, 68 кв. м. )
-Разпределение: входно антре, 2 бани с тоалетна, голяма и просторна всекидневна с трапезария с площ 29 кв. м, 2 спални, тераса, склад
-Отопление: газ / изградена мрежа за климатични тела
-Към жилището се предлага подземен гараж в сградата на допълнителна цена 25 000 Евро

Степен на завършеност:

Стени - Австрийски тухли Wienerberger Porotherm 25 N+F и Porotherm 12 N+F направени от 100% естествен материал, с отлични шумо- и топлоизолационни свойства

Инсталации- Към всеки апартамент са осигурени видеодомофонна, телефонна и звънчева инсталация. Мрежа за включване на кабелна телевизия и интернет. Коридори и стълбища покрити с естествен камък в комбинация със стилен парапет.

Дограма: алуминиева дограма от прекъснат термичен мост EТЕМ отваряема система за прозорци и балконски врати, която съответства на най-строгите изисквания за топлоизолация, функционалност и естетика. Позволява остъкляване с троен стъклопакет, подходяща е за средни и големи отваряемости, допълнителен изолатор в камерата на прекъсване на термомостата, с елегантен и изчистен дизайн. Отлична топлоизолация Uf от от 1, 9 до 1, 6 W/m2 K. Допълнителни изолатори в камерите на прекъсване на термо-моста Допълнителен изолатор под стъклопакета Отлична водоплътност и въздухопропускливост Разнообразие от централни уплътнители троен стъклопакет КА + Б + Енерджи - 40 мм К-стъкло (нискоемисионно) представлява висококачествено прозрачно флоатно стъкло със специално, прозрачно, нискоемисийно покритие Нискоенергийно стъкло енерджи стъкло, стъкло 4 сезона или всесезонно стъкло. Това е подобрена версия на К-стъклото.

Фасади - Облицовки топлоизолационна система. Декоративни архитектурни елементи по фасада комбинирани с естествен камък. Фасадно осветление. Фасадна топлоизолация BAUMIT, дебелина на изолацията 1000 мм.

Тераси - Парапети с архитектурен детайл от желязо.

Подове - гранитогрес.

Европейски асансьор, с капацитет 6 пътника, Безшумен, скорост на движение V=1m/s, без машинно отделение, в случай на спиране на основното захранване, асансьорите се спускат до най-близкия етаж и вратите се отварят, луксозен дизайн на интериора.

Водопроводни канализационни инсталации - Канализация от PVC тръби. Водопровод от полипропиленови тръби.

Силнотокови инсталации - Осветителна и силова инсталация от Schneider Electric;

Изградена заземителна и мълниозащитна система.

Околни пространства - Изцяло изграждане на инфраструктура и вертикална планировка около сградата. Вътрешни алеи от цветен паваж. Парково осветление. Дворовете изцяло затревени и озеленени с дървета и растения. Индивидуални поливни системи, комбиниращи капково напояване и разпръскватели.

Външна ограда - Архитектурно съобразена от естествен камък и ковано желязо.

Апартаментът е подходящ за семейство с деца; за служители на фирми и международни компании, или хора, които които обичат южните райони на София с чист въздух и здравословен климат, както и за сигурна инвестиция в качествен имот с гарантирано отдаване под наем.

Предлага се довършване до ключ по допълнително споразумение

Цената е без ДДС

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване и да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 13:03 на 16 април, 2024 год. Обявата е посетена 17 пъти
Брокер:
Брокер Румен Велединов Румен Велединов

Личен телефон: 0889807777

Още оферти от Румен Велединов:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция СМАРТ БРОКЕРС
СМАРТ БРОКЕРС
град София, ул. Буная 16, 1505 Оборище, София

Офис телефони: 0700 20 777, 0889 80 7777
Телефон: 0889 80 77 77

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: