Тук има 448 019 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, град Варна, м-т Горна Трака •  610 000 EUR • ID 78502748 — holmes.bg - [2]
8 Увеличи

Продава Къща град Варна, м-т Горна ТракаID: 78502748

Виж на картата
610 000 EUR
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 341 m2
  • Етаж
  • Особености
  • В строеж / С гараж / С паркинг / В затворен комплекс / Тухла, 78502748
Допълнителна информация:
Уважаеми клиенти,

На вашето внимание предлагаме прекрасна триетажна къща, която е част от затворен комплекс в местност Горна Трака, състоящ се от шест двуетажни и десет триетажни къщи, разположени в богато озеленен парцел в тих и спокоен район.

Къщата се състои от три етажа като на първия етаж са разположени входно антре, просторна всекидневна с кухненска част, тоалет, гараж и слънчева веранда.
На втория етаж са разположени три спални, едната от които с дрешник и прилежаща баня с тоалет, още една баня с тоалет, килер и перално помещение, като от родителската спалня и едната детска стая се излиза на тераси. Третият етаж представлява едно просторно помещение с кухенски бокс, което може да се използва като втора всекидневна, зала за игри и забавления, кино салон, самостоятелно студио и др. , килер, тоалет и панорамна тераса.

Строителят е с дългогодишно присъствие в бранша и е еталон за строителство от висок клас в съответствие с най-новите тенденции в сектора, като се залага на качествени материали и иновативни технологии.
Къщите се издават завършени по БДС, с алуминиева дограма с термомост на Reynaels-система за плъзгане с повдигане CXPLS, централно подово отопление, подготовка за изграждане на фотоволтаична система на покрива на всяка къща, 'smart home' система и др. Допълнителните паркоместа пред всяка от къщите са бонус.
На разположение на живущите са детски кът и басейн.

Комплексът е разположен близо до центъра на града като същевременно осигурява на жителите си спокоен живот сред природата. Бърз и лесен е достъпът и до основните пътни артерии, плажовете и удобствата на Св. Св. Константин и Елена, Ботаническата градина и др.

При избор на имот винаги може да разчитате на безплатна консултация от специалистите от РОНЕВА ООД. Предлагаме също така и съдействие за отпускане на банков кредит и помощ при сключване на сделки и подготвяне на нужната документация.

ОФЕРТА 80133
www.roneva.bg
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 12:37 на 31 януари, 2024 год. Обявата е посетена 39 пъти
Брокер:
Мая Дьоч

Личен телефон: 0893658118

Още оферти от Мая Дьоч:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция РОНЕВА
РОНЕВА
град Варна, ул. Железни врата 37А

Офис телефони: 0888658118
Телефон: 0893658118

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: