Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Многостаен, област Бургас, гр. Поморие •  225 558 EUR • ID 95072993 — holmes.bg - [2]
16 Увеличи

Продава Многостаен област Бургас, гр. ПомориеID: 95072993

Виж на картата
225 558 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 161 m2
  • Етаж
  • 4-ти
  • ГАЗ
  • НЕ
  • ТEЦ
  • НЕ
  • Особености
  • Тухла, 95072993
Допълнителна информация:
Апартамента е на обща площ от 162 кв. м разположен на 4ти последен етаж.
Апартамента има следното вътрешно разположение : коридор, три спални, хол с кухненски бокс, две бани с WC, складово помещение, две тераси с панорамен изглед.

Отоплението и охлаждането на апартамента се осъществява с индивидуална мултисплит система Gree , включваща едно външно тяло и вътрешни тела за всяка стая. В апартамент има вход към коминна система и възможност да се монтира камина или друг вид отоплително тяло. Парапетите на терасите на апартамента са от ковано желязо, както и парапетите по стълбищата. Входните и интериорните врати са луксозно изпълнени от висококачествен естествен материал и са създадени специално от български производител по индивидуално задание на инвеститора.
Дограмата на апартамента е от най-висок клас, като е енергийно ефективна със специално покритие с текстура в цвят тъмносиво Сабле .
С отделна партида в електрическата мрежа!
Настилката на стълбищата между етажите в сградата е от египетски мрамор. Всеки корпус разполага с асансьор българско висококачествено производство IZAMET с луксозни кабини Natural дърво и злато. Фасадата на комплекса е с впечатляваща орнаментика, като е изградена от италиански камък Травертин Ноче - уникален с шоколадовите си нюанси. Травертинът е естествен камък , който в днешно време често се използва в интериора и екстериора на най-луксозните и модерни къщи в света. Той съчетава твърдост и студоустойчивост, както и способността да задържа топлина. Интересен факт е, че този камък е използван в строителството на едни от най-древните емблематични в света сгради: Колизеумът, Базиликата , ,Свети Петър' , Пиаца Навона в Рим. Уникална луксозна сграда с приказна градина, предлагаща удобства и спокойна среда за живот до море и езеро.
Комплексът от се отличава с впечатляващата си архитектура и местоположение на уникален естествен провлак, отделящ Поморийското езеро от Черно море, в северната част на Поморийския полуостров и в непосредствена близост до 5-звездния Гранд Хотел Поморие Медикъл СПА. Изграден от висококачествени материали.
Събира в себе си оригинални архитектурни решения в изчистена линия, вътрешни обеми и пространства, създаващи усещането за свобода и простор, които се сливат с безкрайността на морския син хоризонт. Уникалното местоположение на сградата позволява на собствениците на апартаменти да се наслаждават на красиви морски изгреви и романтични залези над езерото.
На разположение на собствениците са обществен плаж пред самата сграда, два външни басейна детски и за възрастни, впечатляваща градина, открит паркинг, подземен паркинг с директна връзка с апартаментите, ресторант с външна морска тераса, СПА център с парна баня, сауна, закрит басейн, няколко масажни студиа, хидромасажни вани и фитнес с гледка към морето. Голямо богатство до луксозната сграда е Поморийското езеро, което, освен с лечебната си кал, е известно с това, че е резерват и орнитоложки център, в който гнездят над 200 вида птици, много от които от защитен вид. Сутрешният птичи крясък събужда усещането за досег до природата.
Такса поддръжка:
10 /кв. м жилищна площ с включени общи части;
Поддръжката включва поддръжка на стълбищни клетки, външни басейни и градината. Мебелирането на отделните имоти в комплекса е пожелание на клиента и се заплаща отделно. За този обект може да се закупи паркомясто на цена от 17000Е.

ЕРА България е независим кредитен посредник към БНБ с номер BCI000024 и предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот.
Заредени с добро настроение и приятелско отношение Ви каним, да реализираме заедно Вашите очаквания!

ВЕЧЕ СМЕ НАД 200 КОНСУЛТАНТИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ В ЕРА - СТАНИ ЕДИН ОТ НАС !
*За повече информация, се свържете с нас на посочените телефони!

Оферта 2301342
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 10:45 на 4 април, 2024 год. Обявата е посетена 59 пъти
Агенция:
Агенция ЕРА ПОМОРИЕ ПРОПЪРТИ БГ
ЕРА ПОМОРИЕ ПРОПЪРТИ БГ
град Бургас, гр. Поморие ул. Стефан Стамболов 2

Офис телефони: 0897877930
Телефон: 0897877930

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: