Тук има 447 870 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  1-стаен, област Пазарджик, гр. Велинград • 42 000 EUR • ID 98936772 — holmes.bg - [2]
8 Увеличи

Продава 1-стаен област Пазарджик, гр. ВелинградID: 98936772

Виж на картата
42 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 37 m2
  • Етаж
  • 1-ви
  • ТEЦ
  • Лок.отопл.
  • Особености
  • Асансьор / С гараж / С паркинг / Интернет връзка / С действащ бизнес / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Саниран / Тухла, 98936772
Допълнителна информация:
АRCO REAL ESTATE ПРОДАВА ЕКСКЛУЗИВНО едностаен апартамент Студио, ситуиран на 1 -ви жилищен етаж в АЛЕГРА СПА ХОТЕЛ гр. Велинград - СПА столицата на Балканите.

Хотелът разполага с 9 двойни стаи, 16 студия, 6 двустайни апартамента и 2 тристайни апартамента. Всяко помещение е оборудвано с цифрова телевизия, мини бар, WIFI. Зоната за релакс в Хотел Алегра завладява с неповторимата си атмосфера и е идеално място отдих и бягство от грижите. На разположение на гостите са вътрешен и външен басейни, външно и вътрешно джакузи, шезлонги, сауна, парна баня, зона за релакс. Външен и вътрешен детски кът. На разположение на гостите е и безплатен частен паркинг.

Наред с отличните си условия за балнео и климатолечение, ваканция, отмора сред природата, еко и планински туризъм, познавателни и културно-исторически турове, и благодарение на високия професионализъм, добрата си конферентна база, първокласна кухня и възможности за развлечения, тризвездния Хотел Алегра е особено подходящо място и за провеждане на успешни бизнес мероприятия, срещи на високо равнище, тиймбилдинги и запомнящи се семейни тържества. Конферентната зала за около 50 човека разполага с естествено осветление, мултимедия, екран, микрофон и флип чарт.

Довършителни работи: Подове: ламиниран паркет, теракот , Стени: латекс, тапет, облицовка. Дограма: PVC дограма. Отопление - локално парно. Гледки от имота: към басейн и вътрешен двор, към планината.

Студио А 11 (с площ 37, 45 м2) е със следното разпределение : входно антре, кът с диван , спалня, единично легло, баня с тоалетна. Напълно обзаведено, уютно и в отлично състояние!

Прекрасна инвестиция ! Имотът е подходящ за постоянно и ваканционно ползване, както и за отдаване на туристи. Хотелът предлага управление на имотите. Възможност за закупуване и на други апартаменти в хотела.

СПА курортът е разположен в Чепинската котловина в Западните Родопи. Сгушен между хълмовете градът предлага на своите гости тишина и уют. Във Велинград са съсредоточени едни от най-богатите в България хидротермални находища (80 на брой минерални извори). Градът и околностите се радват на мек климат и прекрасната природа, множество санаториуми за рехабилитация на различни заболявани, модерни СПА центрове и хотели, екзотични СПА и уелнес процедури, живописни места за почивка.

Най-близкото летище е международно летище Пловдив, на 108 км от хотела. Алегра СПА хотел се намира на 2, 8 километра от парк Клептуза. Историческият музей на Велинград е на 3, 6 км от хотел Алегра , пещерата Снежанка е на 43 км.

За да си запишете час за оглед се обадете на посоченият телефон. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота.

Контакти - Дора Недина, Телефон за връзка и Вайбър: 0896 733 915 , 0895770242

Имейл: dora. nedina@arcoreal.bg
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 19:53 на 23 април, 2024 год. Обявата е посетена 35 пъти
Брокер:
Брокер Дора Недина Дора Недина

Личен телефон: 0895 77 02 42

Още оферти от Дора Недина:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция АРКО РИЪЛ ЕСТЕЙТ
АРКО РИЪЛ ЕСТЕЙТ
град София, ул. 'Коста Лулчев' 58А

Офис телефони: 02 950 3888; Безплатен телефон: 0800 900 25
Телефон: 0896733915

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: