Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  3-стаен, град Варна, Окръжна болница-Генерали •  139 200 EUR • ID 13624493 — holmes.bg - [2]
1 Увеличи

Продава 3-стаен град Варна, Окръжна болница-ГенералиID: 13624493

Виж на картата
139 200 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 89 m2
  • Етаж
  • 4-ти
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / С гараж / С паркинг / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Тухла, 13624493
Допълнителна информация:
Среден Етаж - Без Отстъпи - Цена без Аналог - Дневна 24 м2 - Спалня 14 м2 Спалня 11 м2 - Тераса 4 м2 .
Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. : 75043

Имотът Представлява : Входно антре с площ от около 8 кв. м. ; баня и тоалет в едно с площ от около 4 кв. м. ; родителска спалня с площ от около 14 кв. м. и излаз на тераса ; детска спалня с площ от около 11 кв. м. и излаз на обезопасена тераса; просторен дневен тракт с кухненска част в него, място за мека мебел и хранене с площ от около 24 кв. м. и излаз на тераса с площ от около 4 кв. м. ; опция да се закупи подземна гаражна клетка на промоционална ценаи е с топла връзка посредством асансьор и/или стълбищна клетка .

Състояние : Имотът се издава по 'БДС' , но може да бъде завършен по дизайнерски проект и да се предлага напълно Обзаведен : Портманто и гардероб в коридора; луксозно обзаведени и напълно оборудвани баня и тоалет; кухненски шкафове изработени по поръчка , както и всички вградени електроуреди; луксозна холна гарнитура , маса за кафе , секция и маса за хранене в комплект с 6 броя столове. Спалня с 2 нощни шкафчета , скрин и гардероб. 2 броя климатици и други

Отлична Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

Строителство : Висококачествено Ново Строителство стоманобетонна конструкция посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно БДС . Монолитна зидария изпълнена с най-висок клас Австрийски керамични блокове на фирмата Wienerberger Porotherm 25 N+F Light . Висок клас ПВЦ 5-камерна дограма с 65мм профил и 24мм всесезонен стъклопакет . Топлоизолационна система BAUMIT ESP-80mm. Силикат-силиконова фасадна мазилка на фирмата BAUMIT с висока паропропускливост и самопочистващ се ефект.

Сградата : Луксозно завършени общи части на естествен гранит, парапети от инокс, хидравличен асансьор с долно машинно гарантиращ безшумната работа на съоръжението, който е с топла връзка с подземния гараж . Облицовка на фасадата с естествен камък . Домофона система за контролиран достъп в сградата.

Екстри : Всеки закупен имот от НОВ ДОМ 1 е с включена застраховка за първата година от експлоатацията му. Сградата ще е снабдена с 24 часово видео наблюдение и контролиран достъп гарантиращ сигурността на вашият НОВ ДОМ.

Отлична Схема на плащане: НОВ ДОМ 1 може да съдейства за безлихвено разсрочено плащане на горепосочения имот, съобразено с Вашите нужди до 1/3 години от закупуването НЕ ЗАВИСИМО ОТ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ВНОСКА И НАЧИНА НА ПЛАЩАНЕ !!!

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, и са от посочения имот, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем !

НОВ ДОМ 1 : Компанията разполага с : Юридически Отдел - извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Кредитен Отдел - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. Строително-Ремонтен Отдел - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти : Венелин Бабанов 0894 555 620

Моите Контакти за Въпроси, Коментари и Огледи :

Телефон - Всеки Ден от 8:30 до 22:30 - 0894 555 620

Whatsapp - Денонощно: 0894 555 620

Viber - Денонощно: 0894 555 620

Messenger Денонощно: Venelin Babanov

Email: На Вниманието на В. Бабанов - novdom1vn@gmail. com
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 8:31 на 16 април, 2024 год. Обявата е посетена 181 пъти
Брокер:
Брокер Венелин  Бабанов Венелин Бабанов

Личен телефон: 0894 555 620

Още оферти от Венелин Бабанов:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция НОВ ДОМ 1
НОВ ДОМ 1
град Варна, бул. 8-ми Приморски полк 83 ет1/бул. Княз Борис I 60 ет1

Офис телефони: 052 460 496
Телефон: 0894 555 620

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: