Тук има 446 206 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Магазин, град София, Люлин 3 •  666 310 EUR • ID 14538919 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Магазин град София, Люлин 3ID: 14538919

Виж на картата
666 310 EUR
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 667 m2
  • Особености
  • Тухла
Допълнителна информация:
Кантора ИМОТИ ПРОСПЕРИТИ има удоволствието да представи на Вашето ВНИМАНИЕ имот с реф. 2933!!!

ПРОДАВА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР /клиника/, с площ от 667м2 и продажна цена в размер на 666 310EUR. Позициониран е в гр. СОФИЯ, кв. ЛЮЛИН 3 . На комуникативно място с изградена инфраструктура, с удобство за придвижване от различни видове градски транспорт - метро, рейсове, трамваи. В НЕПОСРЕДСТВЕНА близост има супермаркет 'BILLA' и 'LIDL', ресторанти, жилищни сгради, училища, детски градини, аптеки, Кооперативния пазар на Люлин, филиал на ДКЦ 'София Мед', Медицински център 'Люлин мед' и ДКЦ 'Света София'. Намира се в тухлена кооперация, с А16 от 2023г. , но Медицинският център в момента е с акт 15. Акт 16 ще се вземе спрямо нуждите на купувача. Сградата е изпълнена в следният вид: строителна система - монолитна, безгредова стоманобетонна, тухлена зидария, външно топлоизолирана. Фасадно оформление - мозаечна силикатна мазилка с два цвята минерална влачена мазилка. За медицинския център и магазинната част - облицовка 'ТRESPA' или подобна. ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ : Общи части - партер - силикатна мозаечна мазилка; вход и стълбищна клетка - гранитогрес; стени на етажни коридори - латекс; мазета: под - бетонна настилка, външни стени - вароциментова мазилка, метални врати; асансьор - полуавтоматични врати с горно задвижване.
Обектът е на две нива, със самостоятелен вход и два аварийни изхода. Двете нива се свързват помежду си посредством стълбище, като е предвиден и инвалиден асансьор. Предава се на шпакловка и замазка. Има възможност за ДОВЪРШВАНЕ ДО КЛЮЧ по желание на клиента. Към Медицинският център има възможност за закупуване на ПАРКОМЕСТА: единични - 3бр. по 15 000евро и двойни на повдигаща се рампа - 9бр. по 20 000евро. Възможност за закупуване на АПТЕКА, с площ от 51м2 и продажна цена в размер на 103 000EUR, която е със самостоятелен вход и се намира до самия вход на Медицинския център и е със следното разпределение: работно помещение, склад и тоалетна. Всички обявени цени, са без включено ДДС.
Освен Медицински център помещението има възможност да бъде Дентална клиника, лаборатория, офис сграда, учебен център, частно училище или частна детска градина.
Разпределение: 1-во ниво - регистратура, кабинет за неотложна помощ, манипулационна, склад, чакалня, тоалетна с мивка подходяща за инвалиди, инвалиден асансьор; 2-ро ниво - 2 чакални, коридор, кабинет за акушер гинеколог с манипулационна за АГ, кабинет за зъболекар, кабинет за кардиолог, 3 кабинета за общопрактикуващ лекар, кабинет за невролог, офис за медицински управител с каса, стая за медицински отпадъци, 2 тоалетни с мивка, тъмна стая /подходяща за рентген/, миялно, кабинет за офталмолог, кабинет за дерматолог, кабинет за уролог, кабинет за хирург с манипулационна, лаборатория с две отделни стаи за кръв и урина и голяма тераса.

Кантората работи с комисиона в размер на 3%. При сключване на ексклузивен договор, Нашите клиенти получават абсолютно БЕЗПЛАТНО!!!
1. Пълно юридическо съдействие през целия процес на сделката.
2. Финансова консултация.
3. Съдействие при кандидатстване и отпускане на ипотечен и потребителски кредит от 13 водещи банки в страната /преференциални условия и лихви за клиенти на агенцията/, с одобрение до 2 работни дни, чрез съдействието на КредитЦентър, най-големият регистриран в БНБ кредитен консултант.
4. Консултация и определяне на реална пазарна цена на недвижим имот в устен и писмен вид.
5. Подготовка, събиране, подаване и получаване на всички необходими документи за нотариалното оформяне на сделката.

Лице за контакт: Имоти Просперити - 0896 42 40 40,
e-mail: prosperity@abv.bg, www.imotiprosperity. com
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 14:28 на 8 ноември, 2023 год. Обявата е посетена 4 пъти
Агенция:
Агенция ПРОСПЕРИТИ
ПРОСПЕРИТИ
град София, ул.' Розова долина' 20

Офис телефони: 0896 42 40 40; 0899 60 50 77; 0888 58 76 39
Телефон: 0896424040

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: