Тук има 447 900 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Стара Загора, с. Малка Верея •  183 500 EUR • ID 19172416 — holmes.bg - [2]
10 Увеличи

Продава Къща област Стара Загора, с. Малка ВереяID: 19172416

Виж на картата
183 500 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 180 m2
  • Етаж
  • 1-ви
  • Особености
  • В строеж / С паркинг / Саниран / Сглобяема конструкция, 19172416
Допълнителна информация:
!!БЕЗ КОМИСИОНА ЗА КУПУВАЧА!!
ЕвроЗара Имоти има удоволствието ЕКСКЛУЗИВНО да Ви представи СТАРТИРАЛО СТРОИТЕЛСТВОТО на комплекс от стоманобетонни, енергоефективни къщи в с. Малка Верея.
Модерното строителство е изправено пред много предизвикателства с цел да покрие изискванията на съвременният клиент за кратки срокове на изпълнение , но в същото време се търси високо качество без каквито и да е било компромиси в изпълнението.
В тази връзка за нас е привилегия да ви презентираме едно ново поколение къщи в синхрон със световните стандарти за енергоспестяващо и щадящо околната среда строителство, за създаването на които се използват сандвич панели, които се отличават с изключителна целесъобразност и функционалност. Те са изградени от три пласта профилирана ламарина и имат топлоизолационни свойства. Имат пълнеж в средата, който е от полиуретан. Материалът се характеризира с много висока звукоизолация, водоустойчивост и пожароустойчивост. Топлоизолационната характеристика на сандвич панелите надхвърля дебелината на тухлената стена от 570 mm. Изключително важно е да се отбележи, че стените от сандвич панели могат да увеличат използваемата площ от 8% до 10% , което определено ще зарадва съвременният купувач, който стават все по- чувствителен към разликата в реално използваната площ и площта на имота, която заплаща.
Комплексът ще се състои от 11 броя къщи, всяка , от които обособена в отделен парцел от 500 кв. м. , оградени от ограда с бетонна основа. Всяка къща ще се издава по БДС , напълно завършена отвън , с външна и вътрешна изолация, минерална мазилка и облицовки от естествен камък и еталбонд. Дворът ще бъде с обособени пътеки и паркоместа. Нашите клиенти ще имат опции да избират от два варианта на вътрешно разпределение на къщите. Към текущият момент има една изцяло завършена къща, която е на разположение за оглед на всеки наш клиент.
Опциите за разплащане са гъвкави спрямо етапите на строителство и съобразени с индивидуалните възможности на потенциалните купувачи.
Ако вие сте от хората, които мечтаят за живот в къща, но в абсолютна близост до града и искате да се насладите на свободата, природата и спокойствието на с. Малка Верея, ние сме тук да сбъднем тази мечта!
Не се колебайте да се обърнете към нас за всякакви допълнителни въпроси относно разпределения, цени и разплащания.
ЕвроЗара Имоти предлага БЕЗПЛАТНО съдействие при нужда от банково финансиране.

Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:42 на 13 ноември, 2023 год. Обявата е посетена 64 пъти
Брокер:
Брокер Таня Господинова Таня Господинова

Личен телефон: 0884519999

Още оферти от Таня Господинова:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция ЕВРОЗАРА ИМОТИ
ЕВРОЗАРА ИМОТИ
град Стара Загора, ул.Боруйград 30

Офис телефони: 0887167777
Телефон: 0884519999

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: