Тук има 448 144 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Шумен, с. Кюлевча •  140 000 лв. • ID 19980333 — holmes.bg - [2]
16 Увеличи

Продава Къща област Шумен, с. КюлевчаID: 19980333

Виж на картата
140 000 лв.
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 94 m2
  • Етаж
  • 1-ви
  • Особености
  • В строеж / С паркинг / За ремонт / Тухла, 19980333
Допълнителна информация:
Продаваме ексклузивно къща в село Кюлевча, община Каспичан. Селото се намира на 3 км от с. Мадара, почти на пешеходно разстояние от резервата Мадарски конник . Ориентирано е на на юг, като скалите, продължение на Мадарските, пазят селото от влиянието на севера което прави климата много благоприятен и лечебен. Кюлевча е изключително развито и предпочитано освен за постоянно пребиваване и като място за отдих. Част от къщите са закупени като втори дом за релакс и отглеждане на био зеленчуци и др. храни. Има и голям брой къщи за гости с всичките удобства както за почивка така и за фирмени тържества и обучителни мероприятия и семинари. Има условия и за спортен риболов. Посещавайки Кюлевча може да се закупят разнообразни деликатеси произвеждани от местните стопанства като козе и овче сирене и мляко, пресни яйца, месо, био зеленчуци. Традиция е и фестивала на домашния суджук и младото вино.
Къщата която предлагаме се намира на три минути от централния площад на селото, под скалите, което местоположение открива великолепна, панорамна гледка към околноста. Дворното място е 1460 кв. м. изцяло ориентирано на юг. Къщата е тухлена, на плоча, върху голяма изба с каменни основи. Строена е през 1990г. и е с площ от 94 кв. м. на етаж. Цялата къща е с нова, петкамерна ПВЦ дограма като голямото, входно антре е изцяло с ПВЦ дограма. Къщата е едноетажна с таванско помещение. На етажа има две големи стаи, дневна, кухня и санитарно помещение. Има две вътреши, бетонови стълбища към избата и към тавана. Това дава възможност да се обособят обитаеми тавански помещения. Имотът е с нова, масивна ограда. Разполага и с втори вход към дворното място, с голяма, дървена врата, с възможност за паркиране на няколко автомобила. Този вход дава възможност и за вкарване на трактор за изораване на свободното дворно място.
Предлагаме ви имот в който можете да проявите творчество и да вложите собствен вкус и предпочитания за интериорни решения.
Цената е: 140000 лева

За огледи на място и повече подробности може да ни потърсите на тел. 088 780 4491

Агенция Билдинг тайм е професионален посредник в сделките с недвижими имоти от 30 години. Гарантираме качествено обслужване и консултиране в целия процес от огледа до финализиране на сделката при нотариус. Консултираме и оказваме пълно съдействие при кредитиране като подбираме най-изгодния за вас вариант. Предлагаме проверени имоти и безплатни юридически консултации.

Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 12:12 на 9 май, 2024 год. Обявата е посетена 4 пъти
Брокер:
Катя Белчева

Личен телефон: 0887804491

Още оферти от Катя Белчева:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция БИЛДИНГ ТАЙМ
БИЛДИНГ ТАЙМ
град Шумен, гр. Шумен ул.' Цар Асен I ' N9

Офис телефони: 00359 887804491
Телефон: 0887804491

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: