Тук има 447 868 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Бургас, гр. Поморие • 69 580 EUR • ID 24176369 — holmes.bg - [2]
15 Увеличи

Продава 2-стаен област Бургас, гр. ПомориеID: 24176369

Виж на картата
69 580 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 71 m2
  • Етаж
  • 5-ти
  • Особености
  • Тухла, 24176369
Допълнителна информация:
ID 31088398
Предлага се двустаен апартамент в комплекс на първа линия море в гр. Поморие, комплекс Феста Поморие
Цена: 71 000 евро
Населено място: гр. Поморие, комплекс Феста Поморие
Стаи: 2
Обща площ: 70, 85 кв. м. (застроена площ 55, 38 кв. м. )
Тераса: 1
Етаж: 5 от 6
Такса поддръжка: 12 / евро / кв. м. /година
Сградата е въведена в експлоатация-Акт 16
Плащане:
2000 евро-депозит
100% при подписване на нотариален акт за собственост.

Апартаментът се състои от антре, дневна, комбинирана с кухня , спалня, баня с тоалетна, тераса. Има два изхода към терасата: от спалнята и от хола. От терасата се открива прекрасна гледка към морето. Апартаментът е обзаведен и оборудван с необходимата техника: хладилник, индукционна печка, пералня , 2 климатика, електрически бойлер в банята .
Над апартамента има огромна тераса за общо ползване .
Феста Поморие е четиризвезден хотел, състоящ се от хотелска и апарт зона. Уникално място за незабравима почивка, на самия бряг на морето, курорта Поморие.
Красива сграда в средиземноморски стил, изградена изключително от висококачествени строителни материали, използвайки хидроизолация и европейски технологии.
Феста Поморие е идеалното съчетание на лукс и уют, изобилие от услуги на територията, отлично развита инфраструктура на курорта, Това е не само шик, незабравима почивка, но и добра инвестиция. Както подобава на хотел 4 звезди, ' Феста Поморие' може да се похвали с огромен брой услуги и развлечения на територията си: два басейна за възрастни с детска секция, просторна зона за отдих с шезлонги и чадъри, рецепция с консиерж услуга, бар до басейна, Салон за красота, модерна фитнес зала, спа салон със сауна и места за отдих, Салон за красота, детска площадка, игрална зала, паркинг пред комплекса, охрана и видеонаблюдение, управляваща компания и поддръжка на общите части целогодишно. Услугите и удобствата на комплекса изумяват със своето разнообразие и удовлетворяват всеки дори и най-капризен клиент. Шикозният плаж е само на 20 метра. Чисто море, фин пясък, широка плажна ивица, ресторант на плажа, ще ви донесат голямо удоволствие и незабравимо преживяване.
Поморие е известен със своите калолечебници, тъй като само в Поморие се намират плажове с лечебна кал, с помощта на която помагат на хора със ставни проблеми и кожни заболявания. Районът на комплекса е добре развит, на пешеходно разстояние са ресторанти, кафенета, хранителни магазини, развлекателни заведения, обществен транспорт. Един от най-изв
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 12:25 на 15 април, 2024 год. Обявата е посетена 114 пъти
Агенция:
Агенция ОАЗИС
ОАЗИС
град Бургас, ул. Отец Паисий 27

Офис телефони: 056 918 373
Телефон: 056918373

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: