Тук има 447 868 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Плевен, с. Крушовене • 75 000 EUR • ID 26408292 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Къща област Плевен, с. КрушовенеID: 26408292

Виж на картата
75 000 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 80 m2
  • Етаж
  • Особености
  • С преход / Обзаведен / Тухла, 26408292
Допълнителна информация:
'Адрес' - недвижими имоти предлага на Вашето внимание къща в с. Крушовене, която е със застроена площ от 80 кв. м. и двор - 2700 кв. м.

Разпределението на къщата е с преходни стаи, подредени една до друга, като има два входа. Единият вход води към кухнята с трапезария, до която се намира банята с тоалетна. От трапезарията се влиза в първата спалня, от която се влиза в следващата спалня, където е разположена и втората входна врата, която води към малка тераска на двора. И от втората спалня се влиза и към третата. Покривът и коминът са новоремонтирани, стаите са обзаведени и в отлично състояние. Отоплението е с камина, правена миналата година към която са инсталирани въздуховоди, които са прекарани във всяка една стая, както и в банята с тоалетна. Също така има климатици и ел. печки, като навсякъде са инсталирани смарт контакти, които могат да се контролират от разстояние, чрез приложение на телефона. Бойлерът е чисто нов, дограмата е сменена навсякъде, подовата настилка е ламинат и гранитогрес.

Към имота има мазе около 30 кв. м. с две помещения, гараж около 20 кв. м. и складово помещение за дърва и инструменти. Има и голям навес с лятна кухня и бойлер. Голяма пещ, като има и втора по - малка. Инсталирани инфраред лампи за отопление, също така ветроупорни завеси, които задържат топлината и изолират от външната среда. Покривът също е новоремонтиран, плочките са чисто нови. До навеса има и външна тоалетна.

Дворът е разделен на две части: овощна част и декоративна. В овощната градина има ябълки, круши, кайсии, праскови, райска ябълка, смокиня. Има жива ограда с високи туи и най - различни храсти, дървета и цветя.

За поддръжката на тази голяма градина има инсталирана подземна напоителна система, свързана към геран с хидрофорна помпа, който е покрит и е с ролетна щора. Също така има и външна чешма.

Навсякъде има външни лампи и за украса лед осветление прекарано през цялата къща и дърветата. Голям плюс за осветлението на такъв голям двор е, че има стълб по средата на двора с две лампи, който е свързан с уличното осветление. Има още два такива стълба, които са в непосредствена близост до оградата на имота в долната и горната му част, които осветяват също доста голяма площ.

Навсякъде има прекаран интернет и са инсталирани камери за видеонаблюдение. Входната порта е електрическа с дистанционно управление.

Имотът е в отлично състояние, с чудесна райска градина, където човек може да се наслади на спокойствие, тишина, природа и уют.

В селото има магазини, аптека, училище, лекарски кабинет. На 6 км от р. Дунав и на 2 км от р. Искър.

За информация и огледи - 0889 003 359. Съдействаме за ипотечни и потребителски кредити, чрез - КредитЦентър.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 9:40 на 8 април, 2024 год. Обявата е посетена 145 пъти
Брокер:
Даниела Иванова

Личен телефон: 0889 003 359

Още оферти от Даниела Иванова:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция АДРЕС - ФРАНЧАЙЗ ПЛЕВЕН
АДРЕС - ФРАНЧАЙЗ ПЛЕВЕН
град Плевен, гр. Плевен, ул. 'Цар Симеон' 12, ет.1

Офис телефони: 0889003359
Телефон: 0889 003 359

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: