Тук има 447 938 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Бургас, к.к. Слънчев бряг • 46 700 EUR • ID 27103367 — holmes.bg - [2]
15 Увеличи

Продава 2-стаен област Бургас, к.к. Слънчев брягID: 27103367

Виж на картата
46 700 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 51 m2
  • Етаж
  • 3-ти
  • Особености
  • Тухла, 27103367
Допълнителна информация:
# 32886230 за продажба се предлага :
2-стаен апартамент на 3 етаж, близо до центъра на Слънчев бряг.
Цена: 46 700 евро
Населено място: Слънчев Бряг, комплекс Амадеус лукс
Стаи: 2
Обща площ: 51 кв. м.
Етаж: 3 от 7
Плащане за поддръжка: 480 евро / година

Плащане:
2000 евро-депозит
100% при подписване на нотариален акт за собственост .

Двустайният апартамент се състои от: антре, хол, кухня, спалня, баня с тоалетна, тераса. Изглед от терасата към басейна на Слънчев бряг, както и към планината Свети Влас.
Банята има прозорец .
Апартаментът се продава напълно обзаведен и оборудван.

Апартаментът е подходящ както за целогодишно живеене, така и за почивка.

Информация за обекта:
Комплекс Амадеус лукс се намира в тихата част на курорта Слънчев бряг и само на 600 метра от плажа. Това е комплекс от затворен тип, модерната сграда е изградена от висококачествени материали, състои се от 4 секции, всяка с различна етажност.
Удобствата на Амадеус лукс включват: голям басейн за възрастни с детска част с безплатни шезлонги, Закрит паркинг, услуги на управляваща компания . Красивият плаж е само на 7-8 минути пеша, където можете да се насладите на морето и слънцето в платената зона, където ще трябва да платите за шезлонг или чадър или на много голяма безплатна територия. На плажа има огромен брой водни дейности, като например: джетове, банан, или да изпитате незабравими емоции, като летите с парашут. На 10 метра от комплекса има няколко хранителни магазина, железарски магазин, обменно бюро, както и най-известното кафене ' Захаро' , където се продават най-вкусните торти в цял Слънчев Бряг. Огромен плюс на този комплекс е неговото местоположение, близост до цялата инфраструктура на курорта: автобусна спирка на 30 метра, поликлиника, аптеки , супер маркет ' ММ' и ' Жанет' са на 500 метра, в съседния комплекс има фитнес зала, която работи целогодишно, отсреща можете да обядвате или вечеряте с музика на живо в уютен ресторант , а на 200 метра от комплекса се намира един от най-известните Аква паркове ' Екшн Аква Парк' , където няма да Ви стигне и половин ден, за да посетите всички водни пързалки. Центърът на Слънчев бряг е на пешеходно разстояние, където има огромен брой барове, ресторанти с различни програми и музика на живо, атракции както за деца, така и за възрастни, различни забавления под формата на игрални автомати, мини дискотеки и лунни паркове. Комплекс Амадеус лукс е уникално място не само за почивка, но и за целогодишно жив
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 14:18 на 11 април, 2024 год. Обявата е посетена 8 пъти
Агенция:
Агенция ОАЗИС
ОАЗИС
град Бургас, ул. Отец Паисий 27

Офис телефони: 056 918 373
Телефон: 056918373

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: