Тук има 447 903 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, град Силистра, Римска гробница •  446 000 EUR • ID 28101997 — holmes.bg - [2]
6 Увеличи

Продава Къща град Силистра, Римска гробницаID: 28101997

Виж на картата
446 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 360 m2
  • Етаж
  • ТEЦ
  • НЕ
  • Особености
  • С преход / Обзаведен / Тухла, 28101997
Допълнителна информация:
ЕРА Дръстър предлага за продажба забележителна луксозна къща в град Силистра.
Имот който предлага впечатляващо съчетание на модерна архитектура и устойчиви характеристики. Проектирана да осигури максимален комфорт и енергийна ефективност, тя е идеалното място за тези, които ценят стила, качеството и безопасността.
Къщата е с РЗП от 360 кв. м. , и е построена върху собствен поземлен имот с площ от 1015 кв. м. Разпределението на помещенията е следното: всекидневна, кухня с трапезария, три спални, две санитарни помещения, мокро помещение и таванско помещение.
Откривайки просторната всекидневна, вие ще бъдете поразени от изобилието от естествена светлина, което изпълва пространството благодарение на големите прозорци, водещи към озеленения двор. С достъп до двора, той служи като идеално място за събиране на семейството и приятели.
Голямата кухня с трапезария, също с достъп до двора, е създадена за ентусиасти на готвенето. Оборудвана с първокласни уреди и достатъчно място за хранене, това пространство насърчава събиранията и споделените изживявания. Един от най-ценните активи на кухнята е просторният килер. Той е разположен непосредствено до основното пространство и предлага допълнително място за съхранение. Килерът е перфектен за подреждане на хранителни продукти, напитки и други битови нужди, като по този начин освобождава работните плотове и подобрява организацията в кухнята.
Трите спални предлагат несравним комфорт с гардеробна и индивидуална баня, включително основната спалня с частна тераса с изглед към градината. Главната баня разполага със самостоятелна вана и душ кабина, осигуряващи релаксиращи възможности след дълъг ден.
Мокрото помещение предоставя допълнително място за пране и сушене, до него е разположена още една гардеробна, която представлява идеално място за съхранение на облеклата ви.
Гаражът за две коли с автоматични врати добавя удобство и защита за вашите превозни средства. Таванското помещение от приблизително 50 кв. м. предлага гъвкаво пространство, което може да се използва като допълнителна жилищна площ, хоби стая или офис.
Верандата със зелен двор е идеалното място за почивка и забавление на открито, като напоителната система гарантира, че вашата градина остава буйна и здрава през цялата година.
Комбинацията от външна баня и тоалетна представлява удобно и практично решение за семействата, които обичат да се наслаждават на откритото пространство и да посрещат своите гости на открито. Тези съоръжения добавят функционалност и комфорт към вашия дом, като същевременно придават шарм и елегантност на външната ви обстановка.
Термопомпата осигурява ефективно и екологично отопление и охлаждане, намалявайки въглеродния ви отпечатък, като същевременно поддържа постоянна температура във вашия дом.
Филтърната система за вода гарантира, че цялото ви семейство има достъп до чиста и прясна вода. Започнатата сграда, предназначена за сауна, показва потенциала за бъдещи подобрения и развлечения.
Със своя сертификат за енергийна ефективност от най-висок клас и метална конструкция, проектирана да издържи дори на силни земетресения, тази луксозна къща в Силистра предлага не само лукс, но и безопасност и устойчивост. Изживейте най-доброто от съвременния живот в тази зашеметяваща къща.

Имота се намира в близост до детска градина, училище, магазини и ресторанти, което прави местоположението много удобно за семейства и предоставя лесен достъп до всички удобства в района.

Не пропускайте тази възможността да закупите този имот, който може да стане прекрасен дом за вас и вашето семейство!

В очакване на новите собственици!

За допълнителна информация и оглед, свържете се с ЕРА Дръстър!

ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА: 0898503522

CREDITERA е лицензиран КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК и предлага БЕЗПЛАТНА консултация на своите клиенти!

Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.

CREDITERA Е РЕГИСТРИРАН КЪМ БНБ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК И КАТО ТАКЪВ ОФИЦИАЛНО ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КРЕДИТИ КЪМ ВСИЧКИ БАНКИ!!!

Оферта 5600593
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 8:56 на 12 март, 2024 год. Обявата е посетена 25 пъти
Агенция:
Агенция ЕРА ДРЪСТЪР
ЕРА ДРЪСТЪР
град Силистра, бул.Македония 139

Офис телефони: 0887856674
Телефон: 0898503522

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: