Тук има 447 876 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  1-стаен, област Бургас, гр. Свети Влас • 41 500 EUR • ID 29089365 — holmes.bg - [2]
14 Увеличи

Продава 1-стаен област Бургас, гр. Свети ВласID: 29089365

Виж на картата
41 500 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 40 m2
  • Етаж
  • 2-ри
  • Особености
  • Тухла, 29089365
Допълнителна информация:
ID 32817700
Студио на 2-ри етаж, к-с Панорама Бей 2, Свети Влас, България
Цена: 41 500 евро
Обща площ: 40 кв. м.
Етаж: 2/5
Такса поддръжка: 320 евро / година
Етап на строителство: Завършен акт 16
Плащане:
2000 евро депозит,
100% при подписване на нотариален акт за собственост.

За продажба се предлага студио в комплекс на 350 метра от морето .
Състои се от: антре, хол с кухненски бокс и спалня , баня с тоалетна, тераса. Продава се с мебели и необходимата техника .
Подходящ както за лятна почивка, така и за целогодишно живеене . През летния сезон се отдава под наем .

Комплекс Панорама Бей 2 е великолепен комплекс, който се намира в централната част на курорта Свети Влас, между морето и планината. Спокойна локация и идеално място за почивка, с прекрасна инфраструктура в прекрасен район, заобиколен от дървета и зеленина. 5-етажна сграда на комплекса, със закрита територия и собствени басейни, единият от които е за деца. Приятна архитектура, интересен дизайн на сградата, добре поддържана територия, развита инфраструктура на района, това е отличителната черта на този комплекс. Панорама Бей 2 може да се похвали с огромно количество забавления и услуги от Управител на компанията на нейната територия. На зелена територия с красив ландшафтен дизайн, се намира басейн с детска зона, места за слънчеви бани с шезлонги и чадъри, рецепция, детска площадка, поддръжка на комплекса от управляващото дружество, услуги по отдаване на апартамента под наем. Комфортните апартаменти с различни планировки, наличието на интернет на територията, локацията в тих и спокоен район, правят този комплекс любимо място за туристи и собственици на имоти. На пешеходно разстояние има ресторанти, барове, хранителни магазини, кафенета, магазини за сувенири, аптеки и банкови клонове, всичко това се намира в близост до комплекса.
Разстоянието до плажа е 350 метра. Има възможност да се насладите на морето и слънцето както на безплатния плаж, така и на платените оборудвани места с повишен комфорт. Водни забавления, масажни услуги, ресторанти и кафенета, игрални автомати, луна парк, всичко това се намира в близост до плажа. Разстояние от комплекс ' Панорама Бей 2' до най-известния аквапарк Екшън Аквапарк, 4, 5 км. на 2 км от комплекса, е построен нов супермаркет Лидл, който работи целогодишно. Прекрасен въздух, тишина и спокойствие, развит район с целогодишни магазини и ресторанти, идеален както за отдих, така и за целогодишно живеене.
Разстояние до Летище
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 12:29 на 18 април, 2024 год. Обявата е посетена 23 пъти
Агенция:
Агенция ОАЗИС
ОАЗИС
град Бургас, ул. Отец Паисий 27

Офис телефони: 056 918 373
Телефон: 056918373

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: