Тук има 448 098 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Бургас, гр. Свети Влас • 82 300 EUR • ID 36657049 — holmes.bg - [2]
15 Увеличи

Продава 2-стаен област Бургас, гр. Свети ВласID: 36657049

Виж на картата
82 300 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 53 m2
  • Етаж
  • 3-ти
  • Особености
  • Тухла, 36657049
Допълнителна информация:
ID 33183460
Обща площ: 52. 76 кв. м.
Цена: 82 300 евро
Такса за поддръжка: 600 евро годишно
Етаж: 3
Етап на строителство-Акт-16

Плащане:
2000 евро-депозит
100% при подписване на нотариален акт за собственост

Предлагаме за закупуване апартамент с изглед към морето на идеално място! Площ 52. 75 кв. м, на трети етаж, удобно и функционално разпределение: просторен хол с кухненски бокс, уютна спалня, баня.
Комплекс ' Викторио' се намира на 10 минути пеша от центъра на Свети Влас и на 500 метра от
Комплекс ' Ривиера' се намира в централната част на курортния град Свети Влас, на Южното Черноморие на България, на втора линия на морето. Уникално по своето местоположение място за лятна почивка и за постоянно пребиваване. Този уютен комплекс, състоящ се от четириетажна сграда и няколко вили, съчетава красотата на природата, изобилието от зеленина и комфортна почивка за собствениците. Комплексът разполага с огромна територия и разполага с апартаменти, предимно с изглед към морето, с площ от 40 кв. м. до 90 кв. м. Светли, просторни апартаменти с изглед към кея' Диневи' , басейна или града, ще ви подарят прекрасна почивка и незабравимо преживяване. Комплекс ' Ривиера' разполага с басейн, отделно за деца, зона за слънчеви бани и отдих, място за барбекю, затворена територия, паркинг Затворен в близост до комплекса. Разстоянието до морето е 150 метра. На пешеходно разстояние се намира всичко необходимо за почивка или целогодишно живеене. Ресторанти, кафенета, хранителни магазини, аптеки са разположени в близост до комплекса. Красивият курорт Свети Влас е разположен на самата брегова линия на Черно море, в близост до известните курорти Слънчев бряг, Елените, Равда и градовете Бургас и Варна. Широк пясъчен плаж, близост до планините, много добра инфраструктура с богата сфера от магазини, ресторанти, кафенета и нощни клубове.
Спирката на градския транспорт не е далеч от комплекса, автобусите редовно тръгват до центъра на Слънчев бряг, Несебър, Равда, Бургас.
Комплекс ' Ривиера' е подходящ като постоянно жилище или като място за идеална почивка. Качеството на строителството, обслужването на управляващото дружество, близостта до морето, красивата природа, чийто въздух, съчетан с въздуха от планините - всичко това са предимствата на този комплекс.
В курорта Свети Влас има всякакви възможности за спорт, забавления, незабравима почивка. Сред спортовете, които могат да се практикуват тук, са гмуркане, гмуркане с шнорхел, парасейлинг.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 13:56 на 1 май, 2024 год. Обявата е посетена 5 пъти
Агенция:
Агенция ОАЗИС
ОАЗИС
град Бургас, ул. Отец Паисий 27

Офис телефони: 056 918 373
Телефон: 056918373

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: