Тук има 447 868 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Дава под нем  Къща, град София, Драгалевци • 3 500 EUR • ID 41536071 — holmes.bg - [2]
16 Увеличи

Дава под нем Къща град София, ДрагалевциID: 41536071

Виж на картата
3 500 EUR
4.06 EUR / кв.м
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
  • Квадратура
  • 860 m2
  • Етаж
  • Особености
  • Необзаведен, 41536071
Допълнителна информация:
435387 Давам под наем уникална къща с модерна и раздвижена архитектура. До скоро е била резиденция на чуждестранно посолство.
Намира се в горната част на кв. Драгалевци, близо до ул. Лешникова гора, в живописен район на границата с Природен Парк Витоша. Районът е с нови, целогодишно обитаеми къщи. Мястото е тихо и спокойно. Къщата е подходяща за целогодишно ползване.
Състои се от светъл сутерен и два жилищни етажа.
* На приземния етаж е изграден басейн, тук има още механа (с камина и кухненски бокс), спалня, фитнес зала, оборудвана сауна, котелно помещение, резервоар за гориво, склад, мокро помещение, гараж за 4 автомобила. Има стая, подходяща за семейство, заето с домакинството и поддръжка на къщата.
* На първия етаж са разположени дневна с трапезария и кухня в едно общо помещение (около 150 кв. м), две спални (едната с гардеробна и баня с тоалетна). Достъпът до втория етаж е чрез стълбище от масивно дърво.
* На този етаж са обособени два двустайни апартамента, които се състоят от хол с кухненски бокс и трапезария, самостоятелна спалня, баня с тоалетна и отделно тоалетна.
Дворът (1580 кв. м) е терасиран, облагороден е с декоративни храсти и насаждения, има градинско осветление и поливна система. Ограден е с масивна ограда. Къщата е с каменна облицовка, дървена обшивка и минерална мазилка. Отоплението е решено на газ, има резервоар и за нафта. Собствен генератор.
MОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА ТУК.
Има двоен надземен гараж; Отдава се под наем без обзавеждане; ОТОПЛЕНИЕ: газов котел; Луксозен имот; Без домашни любимци; Районът е без централна канализация; ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 290 кв. м; ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО: 2003 г. ; СПАЛНИ: 4; БАНИ: 4; ДОГРАМА: Алуминиева - лукс
________________________________________________________________________________________________
Към потенциалните наемодатели! Ако отдавате под наем подобен имот или обмисляте да го направите в близко бъдеще, моля свържете се с мен. Имам клиенти със сходен и дори по-висок бюджет, които търсят имот под наем в този район. Ако се колебаете за размера на наема, мога да дам ориентировъчна цена по телефон или имейл и по-точна цена при оглед на място.
ОГЛЕДЪТ И КОНСУЛТАЦИЯТА СА БЕЗПЛАТНИ.
МОЖЕТЕ СЪЩО ТАКА, . ..
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 13:51 на 23 април, 2024 год. Обявата е посетена 38 пъти
Брокер:
Брокер Даниела  Коцева Даниела Коцева

Личен телефон: 0883940017

Още оферти от Даниела Коцева:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция МИРЕЛА - СОФИЯ
МИРЕЛА - СОФИЯ
град София, бул. България 81В

Офис телефони: 02123
Телефон: 0883941499

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: