Тук има 447 963 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Бургас, к.к. Слънчев бряг • 76 923 EUR • ID 44640309 — holmes.bg - [2]
15 Увеличи

Продава 2-стаен област Бургас, к.к. Слънчев брягID: 44640309

Виж на картата
76 923 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 62 m2
  • Етаж
  • 3-ти
  • Особености
  • Тухла, 44640309
Допълнителна информация:
ID 33056702
Площ: 62 кв. м
Цена: 77 700 евро
Град: Слънчев Бряг
Етаж: 3
Тераса: 2
Етап на строителство-Акт-16
Такса поддръжка-620 евро годишно

Просторен апартамент с 1 спалня за целогодишно живеене в ' Каза дел Сол' . Апартаментът се състои от антре с гардероб и пералня, хол, кухненски бокс, зона за отдих, отделна спалня, тераса и санитарен възел. Баня с душ кабина. Просторна тераса с изглед към зелената територия на комплекса за комфортен престой.

Плащане:
2000 евро-депозит
100% при подписване на нотариален акт за собственост

' Каза дел Сол' е уютна модерна сграда, която се намира в тих и спокоен район на Слънчев Бряг. Уютната, добре поддържана територия няма да остави безразличен нито един човек, посетил това място. Сградата и територията са проектирани така, че собствениците и гостите да се чувстват комфортно в този комплекс. ' Каза дел Сол' се състои от пет секции, четири или шест етажа. Разнообразното разпределение на апартаментите и наличието на услуги в комплекса правят този комплекс уникален и неповторим. Въпреки факта, че това е нискоетажна сграда, тя има асансьор. Комплексът предлага следните услуги и удобства: басейн за възрастни, детски басейн, детска площадка, модерни шезлонги и чадъри, добре поддържана територия с ландшафтен дизайн, целогодишна охрана, паркоместа, рецепция, ресторант, бар край басейна, сауна и турска баня, масажни услуги, салон за красота, фитнес център, целогодишна поддръжка на комплекса. Уникалността на този комплекс, освен модерна и красива сграда, е неговото местоположение.
Разстоянието до един от най-добрите плажове на Какао Бийч е 700 метра, където можете да се насладите на почивката си както на платена територия с шезлонги и чадъри, така и на безплатна територия. На плажа ще намерите огромно количество водни дейности от джетове до незабравим полет с парашут. Комплекс ' Каза дел Сол' се намира на тихо място, в район с богата растителност, далеч от шума на курорта, но в същото време на пешеходно разстояние има всичко необходимо за комфортно прекарване.
Различни магазини, супермаркети, ресторанти, кафенета, мини аквапарк, всичко това се намира в близост до комплекса. До едно от най-красивите места на Черноморското крайбрежие, старинния град Несебър е на разстояние 2 км. недалеч от комплекса се намира спирка, откъдето редовно се движат автобуси до центъра на Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас, Елените.
' Каза дел Сол' е място, където искате да се върнете отново и отново.
Разстоя
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 13:01 на 11 април, 2024 год. Обявата е посетена 12 пъти
Агенция:
Агенция ОАЗИС
ОАЗИС
град Бургас, ул. Отец Паисий 27

Офис телефони: 056 918 373
Телефон: 056918373

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: