Тук има 447 900 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  1-стаен, област Перник, с. Кладница • 87 000 EUR • ID 45802249 — holmes.bg - [2]
8 Увеличи

Продава 1-стаен област Перник, с. КладницаID: 45802249

Виж на картата
87 000 EUR
Цената е без ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 43 m2
  • Етаж
  • 2-ри
  • Особености
  • Тухла, 45802249
Допълнителна информация:
Агенция Consensus продава едностаен апартамент в с. Кладница, Delta Hill. Нека Ви представим едно изключително предложение в прекрасния комплекс Delta Hill, разположен до живописното село Кладница. Без комисионна от купувача!

Този апартамент с обща площ от 43. 50 кв. м. предлага разкош и уют. Със своите 38. 81 кв. м. чиста жилищна площ, той е идеалното място за Вашето бъдеще уютно гнездо.

Цената от 87, 000 евро отразява стойността на този изключителен имот, който се отличава с качество и внимание към детайлите. Отоплението на апартамента се осигурява чрез ток, гарантирайки Ви комфорт през цялата година. Апартаментът се състои от входно антре, баня с тоалетна, балкон и голямо пространство, което може да бъде преустроено на отделна спалня и малка дневна.

Предвид Вашите индивидуални нужди и желания, имате възможността да закупите допълнително мазе, гараж и паркомясто, които да отговарят на Вашите стандарти за удобство и сигурност. Сградата е в напреднал етап на строеж, предвиден от Акт 14, като това Ви дава гаранция за високо качество и прозрачност на процеса. Сградата се строи с възможно най-висок клас строителни материали.

В комплекса Delta Hill предлагаме и други атрактивни апартаменти с различни изложения и цени, за да удовлетворим всички Ваши желания и предпочитания.

Заповядайте в този рай на спокойствие, където срещата с природата и чистия въздух се превръща в ежедневие. Delta Hill Ви предоставя възможността да притежавате не просто дом, а истински пристан на хармония и комфорт.

Животът в Delta Hill до село Кладница предоставя редица предимства, които Ви осигуряват уникален и комфортен начин на живот. Този живописен комплекс отразява множество привлекателни аспекти:

Природна красота и спокойствие

Delta Hill се намира в околностите на село Кладница, където природата царува. Животът тук предлага изобилие от зеленина, пейзажи и чист въздух, които създават уникална атмосфера на спокойствие и хармония.

Сигурност и контролиран достъп

Комплексът е предвиден с контролиран достъп, гарантирайки висок стандарт на сигурност. Това е особено важно за Вашето спокойствие и увереност в безопасността на Вашия дом.

Разнообразие от апартаменти

Delta Hill предлага разнообразие от апартаменти с различни изложения и цени, което Ви дава възможност да изберете точно този, който отговаря на Вашите нужди и предпочитания.

Близост до селската идилия

Въпреки близостта до градските удобства, Вие ще може да се насладите на спокойния стил на селски живот в село Кладница, където традициите и общността са важни.

Удобен достъп до градски удобства

Самият комплекс е добре свързан с метрополиса, като например близостта до метростанцията Красно село , което ви позволява лесен достъп до градски удобства, магазини и забавления.

Енергийна ефективност и модерен дизайн

Сградата е предвидена да бъде енергийно ефективна, а модерният дизайн на апартаментите осигурява комбинация от стил и функционалност.

Допълнителни удобства за закупуване

Възможността за закупуване на мазе, гараж и паркомясто добавя допълнителен комфорт и удобство към вашия живот в Delta Hill.

Съчетавайки градския комфорт и природната красота, Delta Hill предлага идеално място за живеене за онези, които търсят баланс между модерни удобства и спокойствие на природата.

Consensus Estates гарантира не само качествени жилищни решения, но и изрядна документация за покупко-продажба, наем и всякакви допълнителни договори. Нашата агенция се грижи за пълното ви юридическо обслужване и предоставя съдействие при банково финансиране на сделката. Разчитайте на нас за един гладък и успешен процес на покупко-продажба на вашия бъдещ дом, покупката на парцел или наемане на перфектното помещение за Вашия бизнес.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 10:02 на 19 април, 2024 год. Обявата е посетена 43 пъти
Агенция:
Агенция КОНСЕНСУС ЕСТЕЙТС
КОНСЕНСУС ЕСТЕЙТС
град София, ул.Цар Симеон 38

Офис телефони: 0884653600
Телефон: 0884653600

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: