Тук има 447 868 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Варна, гр. Девня • 65 000 EUR • ID 46358924 — holmes.bg - [2]
11 Увеличи

Продава Къща област Варна, гр. ДевняID: 46358924

Виж на картата
65 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 150 m2
  • Етаж
  • Особености
  • Тухла, 46358924
Допълнителна информация:
Уважаеми клиенти,

На вашето внимание представяме един различен и рядко срещан имот, а именно обществена баня, превърната в къща за живеене.

Тази отличителна къща се намира в гр. Девня, кв. Повеляново и след като дълги години е изпълнявала ролята на обществена баня, е привлякла вниманието на настоящите собственици, които са видяли голям потенциал в имота и след значителни реконструкции са го преобразували в къща за живеене.
Жилищната площ е разгърната на едно ниво и се състои от просторни входни антрета, изключително просторна всекидневна с кухненски бокс с площ 34 кв. м. , към нея перално помещение и тоалетна, голяма родителска спалня с площ 15 кв. м. , още две по-малки спални и просторна баня. От всекидневната има излаз на веранда към вътрешния двор на къщата.
Усещането за простор и обем в помещенията се подсилва от височината на таваните, която е 3 метра.

На ниво сутерен има две помещения с прозорци, едното, от които е с по-голям размер и може да се използва за килер, работилница, зала за събирания, зала за спорт и игри, TV стая и други. В по-малкото помещение има камина, която е захранвала банята с топла вода и сега може да играе ролята на стая за събирания и др.

Постройката е изключително масивна, като външните стени са от три реда единични тухли. Покривът е в добро състояние, прозорците са с PVC дограма, има поставени интериорни врати.
Къщата се намира на изключително удобно място с в близост до центъра на кв. Повеляново. Парцелът с площ 870 кв. м. е равен, с правилна форма и с овощни насъждения.

Постройката би могла да изпълнява и функции на къща за гости, хотел, заведение и др.

Кв. Повеляново се намира на 20 км. от Варна и достъпът до него е по три алтернативни маршрута, единият от които е магистрала и времето за пристигане е 7-10 минути.
Кварталът е добре благоустроен, има няколко хранителни магазина, единият от които денонощен, детска градина, училище, стадион, новоизграден парк, аптека, хотел, заведение за хранене, сладкарница и др. Голямо удобство за живущите е редовния междуградски транспорт до Варна, който е на всеки час. По този начин много работещи и учащи могат да се възползват от близостта и удобствата на големия град.

При избор на имот винаги може да разчитате на безплатна консултация от специалистите от РОНЕВА ООД. Предлагаме също така и съдействие за отпускане на банков кредит и помощ при сключване на сделки и подготвяне на нужната документация.

ОФЕРТА 80142
www.roneva.bg
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:50 на 5 април, 2024 год. Обявата е посетена 152 пъти
Брокер:
Мая Дьоч

Личен телефон: 0893658118

Още оферти от Мая Дьоч:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция РОНЕВА
РОНЕВА
град Варна, ул. Железни врата 37А

Офис телефони: 0888658118
Телефон: 0893658118

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: