Тук има 447 930 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  1-стаен, град Варна, Колхозен пазар • 48 000 EUR • ID 46780215 — holmes.bg - [2]
7 Увеличи

Продава 1-стаен град Варна, Колхозен пазарID: 46780215

Виж на картата
48 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 40 m2
  • Етаж
  • 2-ри
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / Контрол на достъпа / Саниран / Тухла, 46780215
Допълнителна информация:
ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ СГРАДА АВАНТЮРИН -гр. Варна, ул. Ивайло 76-78.
Описание на имота Предлагаме ви едностаен апартамент в новострояща се жилищна сграда, на етаж 2 , изложение -юг.
Местоположение на бъдещата сграда: гр. Варна, район
Колхозен пазар в непосредствена близост до Автогара и ГРАНД МОЛ ВАРНА.
Предлагаме ви Апартаменти в модерна, нова, луксозна жилищна сграда 'АВАНТЮРИН', съчетаваща бляскава визия създадена за да провокира щастливо, настроение в потенциалните, бъдещи собственици на апартаменти .

Стилът на изпълнение на сградата заедно с прецизно подбраните визуални елементи по фасадата и цветове създават усещане за бодрост на духа , добро настроение, красота и допълват ясната концепция на проекта .

Посланието на ЖИЛИЩНА СГРАДА 'АВАНТЮРИН ' е своеобразна компилация от висококачествено изпълнение в дълбочина с висок професионализъм и с внимание за прецизност към всеки детаил. Визията на сградата провокира прилив на силна положителна енергия и не на последно място е атестат за безспорно модернистична визия първа по рода си за района , което е символ за индивидуализъм и специално отношение към всеки нов проект , част от портфолиото на СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ ЕН ДЖИ ТРЕНД . Кристалното име на проекта е 'АВАНТЮРИН' , защото част от основния цвят на сградата препокрива цвета на 'АВАНТЮРИНА ' и се съчетават кумулативно МНОЖЕСТВО ПОСЛАНИЯ И ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ , които кристала излъчва!

Ето защо цветовите харектериктиски на бъдещата сграда ведно с положителното послание и излъчване което носи , имат за цел да създаде ясно впечатление за УЮТЕН И КРАСИВ БЪДЕЩ ДОМ , който си заслужава да бъде избран , закупен , жадуван и очакван. 'Целта оправдава средствата' и затова всеки бъдещ собственик в ЖИЛИЩНА СГРАДА 'АВАНТЮРИН', би оценил , че изборът му за покупка на имот точно там е отлична и най-добрата възможна инвестиция за района , която оправдава съотношението цена качество. Има възможност да бъде направено и жилище по поръчка на този етап на проекта , което ще отговори и удовлетвори изцяло изискванията и очакванията на клиента.

ЖИЛИЩНА СГРАДА 'АВАНТЮРИН' насърчава просперитета на инвестицията ви във всеки смисъл на думата. Апартаментите са с отлично изложение , основно южни, с правилни и функционални форми на стаите и добре разпределени архитектурно . Те са подходящи за отдаване под наем , за покриване на жилищните ви нужди и за препродажба и инвестиция .

Жилищната сграда ще бъде разположена в тиха улица в една от най-динамичните части на града , находяща се на пешеходно разстояние до новият модерен бул. Левски , КОЛХОЗЕН ПАЗАР , бул. Владислав Варненчик , АВТОГАРА И ГРАНД МОЛ, така както и в близост до централната част на град Варна , емблематичната катедрала Успение Богородично , която е най-голямата църква в град Варна, популярният Бул. Владислав Варненчик, познат на много Варненци като булевард , изпълнен с множество магазини , подходящ за разходка и за пазаруване, Варненската Централна поща , Градска Болница , Окръжен съд Варна, Шадравана Фонтанът на пл. Независимост - най-големият в града.



ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

0884 20 38 99
e-mail vipconsultvarna@gmail. com
Предлаганите апартаменти за продажба в новата бутикова жилищна сграда са в един от най- развиващите се райони на гр. Варна, предпочитана локация за закупуване на имот с оглед на близкото му разстояние до централната част на града и конкурентната цена на жилища , явяваща се аналогична на цената която пазара на недвижими имоти налага за жилища разположени в така наречените 'крайни квартали ' на гр. Варна.
Сградата се очаква да бъде започната до пролетта на 2024г и завършена до края на 2025г. Проектът не предвижда изграждане на подземна част .
ЗА ВЪПРОСИ НА ТЕЛ. 0884203899 И ТЕЛ. 0878230760
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 10:08 на 3 април, 2024 год. Обявата е посетена 145 пъти
Агенция:
Агенция ВИП КОНСУЛТ ВАРНА
ВИП КОНСУЛТ ВАРНА
град Варна, ул. Рали Мавридов 38, ет.1

Офис телефони: 0878230760, 0884203899
Телефон: 0884203899

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: