Тук има 447 881 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Велико Търново, с. Арбанаси • при запитване • ID 46884582 — holmes.bg - [2]
9 Увеличи

Продава Къща област Велико Търново, с. АрбанасиID: 46884582

Виж на картата
при запитване
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 844 m2
  • Етаж
  • Особености
  • С паркинг / С действащ бизнес / Обзаведен / Контрол на достъпа / Саниран / Тухла, 46884582
Допълнителна информация:
ЕКСКЛУЗИВНО!Болярски Имоти има удоволствието да Ви предложи за продажба ИМОТ-МЕЧТА в с. Арбанаси-едно от най-известните етнографски селища в България, намиращо се на 4 км. от гр. Велико Търново. Арбанаси е архитектурен резерват, включен в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство. Съчетанието-ТОП Локация с неповторима възрожденска атмосфера, чист въздух, прекрасни панорамни гледки, го правят предпочитана дестинация не само за туристи, но и чудесно инвестиционно предложение за хора, както от региона, така и от всички краища на страната. Имотът, който Ви предлагаме е уникална симбиоза между добре известния арбанашки стил отвън и стила и лукса отвътре. Предимства:
1. УПИ с площ от 1011 кв. м. ,заедно с построените в него сгради с ЗП - 522 кв. м. и РЗП - 844 кв. м.
2. Прекрасно декориран двор с много зеленина и обособени-детски кът, барбекю-камина, индонезийска беседка, хамак, поточе и т. н.
3. Разпределението на имота позволява той да бъде използван и като еднофамилна или двуфамилна къща за живеене или закупен по текущото си предназначение-като атрактивен хотелски комплекс с перфектно работещ печеливш бизнес.
4. Вила DELUXE е с 9. 7 рейтинг в Букинг, което означава 'фантастичен'. Разполага с 14 луксозни стаи за гости/всяка стая е различна/- като 2 от стаите са с вкопано джакузи, ВИП стая с панорамна тераса с външно джакузи. Обзавеждането е дизайнерско, съчетано с най-качествени материали MDF спални, изключително стилно и луксозно обзаведени, като е обърнато внимание и на най-дребния детайл в интериора. Ресторант -24 места, външна тераса-18 места и механа-32 места с изба. Модерна рецепция, чисто нова кухня с професионално оборудване, нова сауна. Видеонаблюдение !Системи за отопление:Котел 90KW, Слънчеви панели. Сградите са изцяло преустроени и реновирани през 2017г -външна и вътрешна и подпокривна топлоизолация, италиански мазилки и т. н. Централна канализация!
5. Перфектно състояние-И интериорът, и екстериорът на имота, който Ви предлагаме, са плод на много труд, усилия и средства. Резултатът е комфорт, уют и лукс, съчетан с изчистена визия, чудесно оптимизирано пространство, носещо както чувство на наслада и спокойствие, така и на истинско усещане на уединеност и почивка. DELUXE е това, което получавате, купувайки този имот!За да разгледате видеото и 360'виртуален тур, моля копирайте и поставете линка във Вашия браузер- https://arsovad. com/arbanassi-deluxe-vila/

Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 15:03 на 25 април, 2024 год. Обявата е посетена 53 пъти
Брокер:
Брокер Теодора Костадинова Теодора Костадинова

Личен телефон: 0877559233

Още оферти от Теодора Костадинова:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция БОЛЯРСКИ ИМОТИ
БОЛЯРСКИ ИМОТИ
град Велико Търново, ул. Христо Караминков 2

Офис телефони: 0896755778; 0877559233
Телефон: 0877559233

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: