Тук има 448 136 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Добрич, с. Топола •  180 000 EUR • ID 48447039 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Къща област Добрич, с. ТополаID: 48447039

Виж на картата
180 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 196 m2
  • Особености
  • Обзаведен / Тухла, 48447039
Допълнителна информация:
ID 211
Прекрасна двуетажна къща с невероятна гледка към морето. Намира се във вилната зона на село Топола, разположена на скала с изглед към морето, на 10 км. северно от курортния град Балчик с красивия му дворец на румънската кралица Мария. Дърветата са заобиколени от зеленина, а свежестта на морския бриз ще Ви осигори прекрасна и здравословна почивка. От прозорците на къщата се открива невероятна панорама към морето, курорта Албена и нос Калиакра. Варна - морската столица на България, както и международното летище Варна са на 40 минути с кола (54 км). Недалеч от селото се намират известните курорти Златни пясъци и Албена. Районът е богат на природни и исторически забележителности.

Застроената площ на къщата е 90кв. м, а разгънатата площ е 196кв. м. и има следното разпределение: всекидневна с кухненски бокс, три спални всяка със собствен санитарен възел.

първи етаж:
- коридор,
- просторна всекидневна-трапезария-кухня,
- баня,
- перално помещение;
- стълби към втория етаж.
втори етаж:
- три спални с отделна баня всяка,
- балкони с изглед към морето,
- достъп до просторна тераса с балдахин, където през лятото можете да прекарате време в релакс, наблюдавайки синята повърхност на морето.

Къщата се продава обзаведена и оборудвана. Отопление на ток, монтирани са 4 инверторни климатика! Спалните са с двойни легла. Всяка спалня има санитарен възел с хидромасажен душ. Всички спални с широки тераси с изглед към морето. В обзавеждането са включени сателитна телевизия, климатик, гардероб. Кухнята също е напълно оборудвана и се състои от фурна, микровълнова печка, съдомиялна машина, хладилник, кафе машина, тостер, пералня. На добре поддържан парцел, ограден с масивна ограда, с площ 565 кв. м. - има джакузи за 6 човека, а под шатрата има кожен диван. Къщата разполага с лятна беседка с барбекю, паркинг за три автомобила и 24 видеонаблюдение, осъществявано от 8 камери. В двора има автоматична поливна система и кладенец. Използва се изключително през лятото като къща за гости! Възможна е организация на отдаване под наем! Построена през 2010г. Има акт 16 (пускане в експлоатация)
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:11 на 16 април, 2024 год. Обявата е посетена 5 пъти
Агенция:
Агенция ВОТЧИНА
ВОТЧИНА
град Варна, бул. 'Мария Луиза' 24 вх. б оф. 13

Офис телефони: 0876111535
Телефон: 0876111535

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: