Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  4-стаен, град Стара Загора, Била •  227 900 EUR • ID 48524808 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 4-стаен град Стара Загора, БилаID: 48524808

Виж на картата
227 900 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 180 m2
  • Етаж
  • 6-ти
  • Особености
  • Асансьор / Обзаведен / Контрол на достъпа / Тухла, 48524808
Допълнителна информация:
RE/MAX има удоволствието да Ви представи ексклузивно за продажба един изключителен имот, който заслужава Вашето внимание!
Имот в Рустикален стил едно пътуване във времето. Ако тепърва се сблъсквате с понятието рустик , трябва да знаете, че се акцентира върху максималното използване на съвременни, естествени материали. Истински оазис за Вашето семейство!
Добре дошли в този магичен дом, готов да посрещне новите си собственици с много настроение, чист въздух и живописни гледки, разкриващи чудесна панорама към градския силует и естествената природата, съчетано с лесен достъп до градските артерии.
Този възхитителен четиристаен апартамент с огромни лятна и зимна тераса е същинска находка, която пленява с уют, автономност и неповторими дизайнерски решения.
Разположен е на шести (от осми) етаж с площ от 180 м² . Имотът е завършен по индивидуален, дизайнерски проект, обзаведен и оборудван с много внимание към всеки детайл, oсигуряващ пълен комфорт. Практично и удобно разпределен, както следва: антре с просторен вграден гардероб, просторна всекидневна с кухня, три просторни спални, баня с тоалетна, тоалетна , просторна лятна кухня с всекидневна (затворена тераса) и отворена, лятна тераса с ратанови мебели за незабравими летни изживявания.
Имотът е напълно обзаведен с висок клас мебели и електроуреди, разполага с три климатика Mitsubishi и четири смарт телевизора. От земните тонове във всекидневната, през ръчно изработените стени и колони от естествен камък и греди от естествено дърво се пренасяме в родителската спалня.
В нея разполагаме със широка континентална спалня, вградени гардероби, стена от естествен камък и дърво, вградено фоново LED димируемо осветление, създаващо невероятен уют с панорамни прозорци, разкриващи поразяващи гледки към града и околията.
Във втората спалня разполагаме с детски кът, тип къщичка с широко легло от естествено дърво, непосредствено над него с цел оптимално усвояване на пространството, както и кът за учене с всички удобства .
В третата спалня ни се открива отново прекрасна гледка към лятната тераса и уникалните Атласки кедри, растящи под нея. Там също разполгаме с просторно легло и кът за учене с всички удобства за една детска стая.
В банята и тоалетната имаме суха и мокра част отделени от стъклен параван , водоустойчиви мебели и луксозни аксесоари в цвят месинг, пералня и сушилня на марката AEG , както и прозорец през който да влиза естествена светлина.
В закритата тераса подовата ни настилка е от естествен дълбоко импрегниран декинг от бял бор, масивна трапезна маса от естествено дърво и метал.
В отворената ни тераса разполагаме с мебели от ратан, кокетна триместна люлка- тип яйце и автоматична пергола с размери: 8 х 3 м. с дистанционно управление.
Целият апартамент е застлан с водоустойчив ламинат, висок клас дограма с френски прозорци, фолцваген механизъм и троен стъклопакет, външни щори и ролетни комарници, дизайнерски осветителни тела. За удобство на бъдещите собственици жилището разполага с всичко необходимо, за да посрещне новите си собственици.
Рустик интериора на този имот вдъхновява с романтиката на отминали времена и пленява с естествени материали като камък и дърво, както в интериора, така и в обзавеждането, съчетани с модерен стил.
Разгледайте този разкошен апартамент в сграда с контролиран достъп от най-висок клас с луксозни общи части, два асансьора, видео домофони и видеонаблюдение, съчетаваща уникална локация, качествено строителство, лесен достъп и спокойствие в близост до природата. Той е разположен в западната градска част на Стара Загора, до самата боровата гора. Архитектурният проект залага на всички модерни тенденции за функционалност, уют и дискретен лукс.
С възможност за закупуване на допълнителна цена на гараж с площ от 22 кв. м.
Оглед на имота е възможен в удобно за Вас време.
Нашите доверени партньори от водещи банкови институции в града ще ви предоставят най-добрите условия за финансиране на покупката.
Доверете се на Екипа ни от юристи, за да закупите безпроблемно Вашия нов дом!
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 13:14 на 29 март, 2024 год. Обявата е посетена 23 пъти
Брокер:
Брокер Зорница  Генчева Зорница Генчева

Личен телефон: 359878908889

Още оферти от Зорница Генчева:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция РЕМАКС ЦЕНТРАЛ
РЕМАКС ЦЕНТРАЛ
град Стара Загора, ул. 'Ген. Гурко' 55, партер

Офис телефони: 042 210 156
Телефон: 0878908889

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: