Тук има 447 930 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Бургас, гр. Свети Влас • 72 300 EUR • ID 53207499 — holmes.bg - [2]
15 Увеличи

Продава 2-стаен област Бургас, гр. Свети ВласID: 53207499

Виж на картата
72 300 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 60 m2
  • Етаж
  • 4-ти
  • Особености
  • Тухла, 53207499
Допълнителна информация:
ID 30347382
Цена: 72 300 евро.
Населено място: Свети Влас
Стаи: 2 + отделна кухня и голяма тераса
Обща площ: 60, 04 кв. м.
Етаж: 4 от 5
Такса поддръжка: 13 евро на кв. м.
Етап на строителство: Акт 16.

Разпределение на апартамента: голямо антре, баня с душ кабина и пералня, всекидневна с кът за хранене и кът за сядане, светла спалня с удобно легло и просторен гардероб.
От двете стаи има излаз на просторна тераса с панорамна гледка към морето и планината, на която могат да се поставят маса и столове за отдих или премерена трапеза на открито.
Кухнята заслужава специално внимание, което не се намира в голяма стая, а отделно много удобно оформление ви позволява да разграничите кухненската зона и да направите процеса на готвене още по-приятен. Кухнята е доста светла и уютна благодарение на големия прозорец.
В апартамента е извършен козметичен ремонт и са монтирани нови уреди и мебели.

Информация за обекта:
' Краун Форт Клуб' е един от петте комплекса, който е част от мащабен грандиозен проект, наречен ' Форт Нокс Гранд Ризорт' , който се намира в Свети Влас. Това е поредният уникален комплекс, от строителя, който построи ' Несебър Форт Клуб' , ' Холидей Форт Клуб' ' Престиж Форт Клуб' в Слънчев Бряг. Комплексът впечатлява със своята мащабност и наличието на удобства и забавления на своята площ. На територията на' Краун Форт Клуб ' има 19 сгради, състоящи се от секции А, В, С, 0, Е и 0, всички те са пет или шест етажни с асансьор и са проектирани така, че гостите и собствениците да се чувстват комфортно да живеят там. Много от апартаментите са с изглед към морето от последните етажи. Добре поддържаната, богата на зеленина територия, както и местоположението до плажа правят този комплекс уникален. Всички апартаменти: студиа, апартаменти с 1-2 и 3 спални са оборудвани с всичко необходимо за отлична почивка или постоянно пребиваване. ' Краун Форт Клуб' на своя територия предлага: 4 басейна, ресторант, както и тенис корт. Но самият ' Форт Нокс Гранд Резорт' , който включва ' Краун Форт Клуб' предлага на своите гости следните услуги:17 басейна за възрастни и деца, включително басейн с изкуствени вълни и водни пързалки, широка зона за отдих с шезлонги, ресторант с българска и европейска кухня, различни магазини, спортна площадка на открито, спа и сауна, масажни услуги, Медицински център, детски кът, детски площадки, коли и велосипеди под наем, обменно бюро, тенис кортове, мини тенис на маса, агенция. Комплексът разполага с много бе
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 12:24 на 26 април, 2024 год. Обявата е посетена 93 пъти
Агенция:
Агенция ОАЗИС
ОАЗИС
град Бургас, ул. Отец Паисий 27

Офис телефони: 056 918 373
Телефон: 056918373

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: