Тук има 447 868 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Кърджали, гр. Момчилград •  250 000 EUR • ID 53594550 — holmes.bg - [2]
10 Увеличи

Продава Къща област Кърджали, гр. МомчилградID: 53594550

Виж на картата
250 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 515 m2
  • Етаж
  • ТEЦ
  • НЕ
  • Особености
  • С преход / Обзаведен / Тухла, 53594550
Допълнителна информация:
ЕРА Имоти-Хасково ви представя един наистина зашеметяващ райски кът.
Имение на връх ' Стръмни рид' - Лукс и Уют в Обяснителни Забележителности'

Стръмни рид /бивша астрономическа обсерватория/, общ. Момчилград, обл. Кърджали, на 15 км от Татул , Момчилград, Крумовград, на 50 км от прохода Маказа , на 45 км до Перперикон , на 80 км до Бяло море - Гърция.
Двуетажна постройка с разгъната площ 365 м2, обзаведена и оборудвана, с модерна визия и една кръгла постройка /кула/ 150 м2 /един подземен етаж и един надземен етаж/, като замък, подходяща за винарна, ресторант, атракции и др. Надземния етаж представлява обзаведен апартамент с антре, санитарен възел и баня, голяма дневна, една спалня и вътрешни стълби към покрива. Там е обособен кът за барбекю с място за хранене и почивка.
Строежът е изпълнен съобразно всички норми по източно германски и руски проекти. Качеството на строителството и материалите са прецизно подбрани и то най-висок клас В+. имотът разполага със скъпи инженерно-технически решения, системи и съоръжения.
Уникална гледка, без съседи, с двор 6, 5 дка с овощни дръвчета, борова и букова гора. Реалната цена е 480 хил. евро, но се продава на уникалната цена от 240 хиляди евро.
За ценителите на лукса в съчетание със спокойствие и чист въздух предлагаме великолепна дизайнерска къща, изпълнена с красота и изящество. Разположена е на тихо и комуникативно място в чертите на местността връх Стръмни рид с уникална панорама, с модерна визия, довършена и обзаведена. Дворното пространство и всички екстри, с които разполага този дом придават допълнителен уют за един съвършен семеен живот. Ландшафтът е напълно завършен и създава приятна атмосфера за релакс и интимност. За допълнително удобство е изграден басейн със собствена пречиствателна станция, тенискорт, оранжерия, хеликоптерна площадка, асфалтиран път 200 м до имението. Изградени са две шахти за вода по 150 м3. Има беседка с уникален панорамен изглед.
На първи етаж с три входа към къщата са разположени: голяма дневна с кухня, килер, гардеробно помещение, офис, санитарен възел с баня, перално помещение и вътрешна стълба към втори етаж.
На втори етаж има четири стъпаловидно разположени спални със самостоятелни санитарни възли с бани; към спалните има самостоятелни външни входове. Етажа разполага с една голяма дневна на две нива, през която се излиза на голяма външна тераса със стълба към двора, под която има лятна кухня и бар. Къщата е много светла и постоянно огряна от слънцето, ориентирана е към юг.
Имението е подходящо за екотуризъм, санатоиум и възможност за дострояване на свободните площи.

Оферта 6800205
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 17:28 на 22 април, 2024 год. Обявата е посетена 45 пъти
Агенция:
Агенция ЕРА-ХАСКОВО
ЕРА-ХАСКОВО
град Хасково, бул.,,Г.С.Раковски,,9

Офис телефони: 0889261559
Телефон: 0889261559

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: