Тук има 447 949 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Бургас, к.к. Слънчев бряг •  111 500 EUR • ID 54593055 — holmes.bg - [2]
15 Увеличи

Продава 2-стаен област Бургас, к.к. Слънчев брягID: 54593055

Виж на картата
111 500 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 65 m2
  • Етаж
  • 3-ти
  • Особености
  • Тухла, 54593055
Допълнителна информация:
ID 31715066
Цена: 111 500 евро
Площ: 65 кв. м.
Стаи: 2
Етаж: 3/7
Такса поддръжка: 15 евро/кв. м. през годината.
Етап на строителство: Акт 16

Предлагаме за продажба двустаен апартамент в комплекс ' Luxe Homes 5' , на 10 минути от плажа. Напълно обзаведен и в добър ремонт. Жилището се състои от входно антре, всекидневна с кухненска част и кът за сядане, спалня, санитарен възел и тераса. Жилището е подходящо както за отдаване под наем, така и за целогодишно ползване.

Описание на имота:
Луксозни жилища 5 - Нова линия (Sweet Homes 6 - New Line) е най-новият ни затворен проект с нова архитектура и страхотна локация, ексклузивен и атрактивен проект, предлагащ ново ниво на луксозен живот. Комплексът се намира в един от най-желаните райони на курорта Слънчев бряг - на тиха улица, но в същото време на пешеходно разстояние от оживения център, плажа и крайбрежната алея. Територията е украсена с ярки цветя под формата на река и басейн, декорирани в необичайна форма. В близост има паркова зона с обща площ от 9 дка. Озеленената територия, която граничи с комплекса, и близостта до морето създават уникален климат. Високото качество на строителството и степента на контрол са едни от нещата, които ще ви осигурят комфортен престой, а екип от специалисти по поддръжка и обслужване ще се погрижат за удобството на всички собственици през цялата година. За удобство на всички собственици има клубна система, включваща ползването на: няколко открити басейна за възрастни и деца, вътрешен басейн, басейн с ударни вълни, СПА центрове, вътрешно джакузи, сауна, парна баня, солна стая, ледена стая, беседки за релакс, японска градина, пиратски кораб, тенис на маса, детски площадки, зони за отдих на покрива на някои комплекси и др.

местоположение:
Слънчев бряг е най-големият български курорт, разположен в красив залив с форма на полумесец между Несебър и Свети Влас. Със стотици хотели, множество заведения, магазини и изградена инфраструктура, курортът днес посреща множество туристи от цял свят. Курортът граничи с историческия град, уникален със своята уникалност. Заради многобройните си паметници на културата Несебър е включен в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство. В северната част Слънчев бряг граничи с града. Свети Влас, който има модерен европейски облик и най-голямото яхтено пристанище по българското Черноморие - Марина Диневи. На 26 км от най-близкото летище Бургас и на 100 км от приказната морска столица Варна.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 12:26 на 8 април, 2024 год. Обявата е посетена 66 пъти
Агенция:
Агенция ОАЗИС
ОАЗИС
град Бургас, ул. Отец Паисий 27

Офис телефони: 056 918 373
Телефон: 056918373

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: