Тук има 447 935 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, град Бургас, Славейков • 76 440 EUR • ID 57769973 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 2-стаен град Бургас, СлавейковID: 57769973

Виж на картата
76 440 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 78 m2
  • Етаж
  • 8-ми
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / Тухла, 57769973
Допълнителна информация:
БЕЗ КОМИСИОННА! ДОКАЗАНИ СТРОИТЕЛ и ИНВЕСТИТОР! ВСИЧКИ СГРАДИ СА ПОСТРОЕНИ И СА С АКТ 16 БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ! ОБЕКТА Е НА ПОВЕЧЕ ОТ 70% РАЗПРОДАДЕН! ЦЕНИ ОТ 940 за кв. м. !

Лазур резиденс е сграда находяща се в един от най-бързо развиващите се в жилищното строителство райони на ж. к. Славейков в близост до многопрофилната болница Сърце и мозък - местност Мадика.
Около обекта има изградена инфраструктура с бърз и лесен достъп до големите пътни артерии на град Бургас.

Разгърната застроена площ е 10 000 кв. м. с два жилищни входа, като всеки един от тях има своя зелена зона. Апартаментите са с правилни форми и удобно разпределение на помещенията. В цялата сграда има 124 апартамента, които са с малък процент общи части и са разположени на 9 жилищни етажа. Партерните апартаменти са със собствено озеленено пространство между 30 и 40 кв. м.

Предвидени са 74 подземни и 37 наземни паркоместа разположени в оградената част около сградата, както и 10 външни покрити паркоместа, които се заплащат допълнително.

Желанието на строителя е да осигури на бъдещите собственици на апартаменти спокойна и природосъобразна среда съчетана с максимални удобства и комфорт съобразени с нуждите на едно семейство.

За построяването на сградата са предвидени утвърдени фасадни решения за топлоизолация, покрития, висококачествена дограма, които да осигурят оптимална енергийна ефективност и безпроблемна експлоатация на жилищата. В строителството отново ще бъде заложено на високия клас материали.

Сигурност:
Сградата е проектирана така, че да отговаря на всички съвременни стандарти за безопасност.
Аварийно осветление.
Гръмоотводна инсталация.
Дворни части с отводнителна система.

Интериор:
Проектът се отличава с висококачествените материалите, които ще се използват за изграждането на самата конструкция, както и за интериора на сградата.
Тераси: под - гранитогрес и отводнителен сифон, алуминиеви парапети по проект.
Дограма за прозорците - ПВЦ дограма, с шесткамерен профил - екологичен и незапалим с двоен стъклопакет, противошумен, топлоизолиращ и четири сезона.
Входни врати - блиндирани с модерен дизайн, монтирани с брави и дръжки.
Фасадата на сградата ще бъде с елегантен и модерен стил, които подчертават малките детайли.
Апартаментите се предлагат в степен на завършеност по БДС (до тапа).

Апартаментът се намира на етаж 8 с панорамна гледа и три изложения - ИЗТОК, ЗАПАД И ЮГ, изцяло покрит е и с площ от 77, 63 м2 (чиста площ 65. 20 м2) към имота има и прилежащо мазе с разпределение:

✅ Антре
✅ Дневна с трапезария
✅ Спалня
✅ Баня с тоалетна
✅ Тераса

За удобство на бъдещите собственици на имота сме изработили безплатно идеен проект за виртуално обзавеждане на жилището, от който може да види как би изглеждал техният нов дом. Проекта може да бъде променен във всеки един момент по желание на клиента.

Копирайте целия линк и го отворете в браузър по Ваш избор:

https://homestead.bg/vr/WyZaK4T6ai3/

Все още може да изберете желания етаж, апартамент, площ и изложение. Не се бавете, а се свържете с нас на посочените телефонни номера в обявата!

За по-подробна информация относно строежа може да ни се обадите на посочените телефонни номера в обявата или да заповядате в офиса ни на ул. Генерал Гурко 34 или на място пред строителния обект, където ще можем да Ви покажем подробно скиците на всеки един апартамент и предходните завършени проекти на строителя и инвеститорите, които представляваме.

Гъвкава и удобна за клиента схема на разсрочено плащане.

ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОР, БЕЗ КОМИСИОННИ! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 18:11 на 25 април, 2024 год. Обявата е посетена 54 пъти
Агенция:
Агенция ХОУМСТЕД
ХОУМСТЕД
град Бургас, ул.''Генерал Гурко'' 34

Офис телефони: 0887 470 470
Телефон: 0888 280 280

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: