Тук има 447 865 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Благоевград, с. Лещен •  250 000 EUR • ID 59369395 — holmes.bg - [2]
11 Увеличи

Продава Къща област Благоевград, с. ЛещенID: 59369395

Виж на картата
250 000 EUR
Цената е без ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 430 m2
  • Етаж
  • Особености
  • Тухла, 59369395
Допълнителна информация:
Комплексa се намира в село Лещен, разположено в западните Родопи. В близост е до с. Ковачевица, минералните бани в с. Огняново, на 15км. oт гр. Гоце Делчев.
Трите къщи, които включва комплексът са различни по големина, построени са от камък и дърво, като напомнят за старите едновремски къщи, от които се състои цялото село. Обзаведеждането в къщите е с по-съвременни мебели.

Първата къща е най-малката къща от комплекса. РЗП -108кв. м.
Състои се от 3 спални помещения с гардероби, 3 бани с тоалетни, чардак, всекидневна и долна тераса. Двете от спалните са на втория етаж с две бани към всяка от тях. Минава се по коридор, който води до чардака има миндер, на който да поседнете и отдъхнете.
На първият етаж е третата спалня с гардероб, в близост до която е и третия санитарен възел. Всекидневната е обзаведена с бокс, който включва: хладилник, готварска печка, миялна и перална машина. Има дивани с холна маса, маса за хранене и бар за двама. В дневната има цифрова телевизия.
Къщата е общо за шест човека.

Тази къща има четири спални помещения с гардероб, три санитарни възела, чaрдак с миндер, всекидневна и долна тераса. РЗП - 141 кв. м.
Три от спалните са на втория етаж с две бани. Едната стая е с индивидуална баня, а другата баня е в коридора.
На първия етаж е и четвъртата спалня с гардероб, в близост до която е третият санитарен възел. Всекидневната е обзаведена с бокс, който включва: хладилник, готварска печка, миялна и перална машина, маса за хранене и бар за двама. В дневната има цифрова телевизия.
Къщата има капацитет осем човека.

Третата къща има четири спални помещения с гардероб, три санитарни възела, чардак, всекидневна и долна тераса и е с РЗП - 160кв. м. Три от спалните са на втория етаж с две бани. Едната стая е с индивидуална баня, а другата баня е в коридора. Друга от спалните пък е с изглед и изход към чардака.
На първия етаж е и четвъртата спалня с гардероб, в близост, до която е третия санитарен възел. Всекидневната е обзаведена с бокс, който включва: хладилник, готварска печка, миялна и перална машина, маса за хранене и бар за двама. В дневната има цифрова телевизия.
Къщата има капацитет осем човека.
Всяка къща разполага с камина, която отоплява къщите, както и конвекторни печки във всяка стая. Оферта 2203983
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 16:59 на 9 април, 2024 год. Обявата е посетена 67 пъти
Агенция:
Агенция ЕРА ДРУЖБА
ЕРА ДРУЖБА
град София, София, Дружба

Офис телефони: 0895885842
Телефон: 0895885842

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: