Тук има 447 897 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  3-стаен, град Бургас, Меден рудник - зона В • 71 000 EUR • ID 59409507 — holmes.bg - [2]
14 Увеличи

Продава 3-стаен град Бургас, Меден рудник - зона ВID: 59409507

Виж на картата
71 000 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 96 m2
  • Етаж
  • 2-ри
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / С паркинг / Контрол на достъпа / Охрана / Саниран / Тухла, 59409507
Допълнителна информация:
Агенция Хермес предлага чудесен тристаен апартамент с красива панорама в ж. к. Меден Рудник, зона, в близост до детски градини, училища, транспортни възли, магазини и аптеки, на 100 м от улица Възстанническа , в близост са разположени удобни спирки на линии на градски транспорт, както и терминал МЕДЕН РУДНИК - автобусни и тролейбусни линии 9, Б11, и Т1. Има развита инфраструктура до сградата - аптека, супермаркет, детска градина, магазин JUSK. Районът на Юг е прекрасен за отдих, колоездене, рибен лов и разходка към язовир Мандра. Достъпът до сградата е много лесен и удобен с кола от всички посоки, инфраструктурата в района е нова, улиците и тротоарите са с нова асфалтова настилка. Ще бъде организирано за разходка и отдих на живущите в сградата, детска площадка и беседка, заобиколени със зеленина и тревни площи. предвидена за озеленяване - изграждане на алеи с декоративни храсти и многогодишни дървета, пейки и зони за игри. В двора са предвидени и 254 велосипедни места. Озеленяването на двора е не само приятно за окото, но и влияе благоприятно на екологията.
Сградата е с височина 29, 65 м разположена в една от най- високите точки в кв. Меден Рудник, от нея се разкрива ПРЕКРАСНА ПАНОРАМА към МАНДРЕНСКОТО ЕЗЕРО!!! Строителството ще бъде поетапно и всеки един вход ще се актува поотделно. Сградата ще бъде издадена с циментова замазка на пода, монтирана пет камерна ПВЦ дограма. Вътрешните стени - гипсова мазилка RÖ FIX с шпакловка, хидроизолация и настилка от гранитогрес по терасите, МДФ интериорни врати, блиндирани входни врати, ВиК хоризонтални и вертикални развивки за студена и топла вода изпълнени до тапа, монтирани вътрешна ел. инсталация НН и положени вътрешно: телефонна, звънчево домофонна и TV кабелни мрежи. Луксозно изпълнени общи части.
Всички апартаменти ще бъдат предоставяни на бъдещите собственици на етап тапа: с монтирана шест камерна дограма, с монтирани входни врати, с шпакловка и мазилка, готови за боядисване и полагане на подови настилки, с готова Ел и ВиК инсталации.
🗝 ️ Апартаментът представлява ✔ ️ антре, ✔ ️ хол с кухненски бокс, ✔ ️ две спални, оборудвана баня и ✔ ️ тераса. Изложение север/изток!
Въвеждане в експлоатация - до 01. 03. 2024
БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА!!!
📲 Свържете се с нас, за да Ви консултираме професионално относно избора, търсенето и конкретното Ви обаждане за имота!
🟢 Брокер по офертата: Александра Стоева

Агенция ХЕРМЕС
✅ съдейства за банково кредитиране,
✅ извършва юридическа консултация,
✅ обследва имота и финализира сделките с недвижими имоти до край!
Член на НСНИ !!!29 години опит в продажбите, отдаване, наемане и управление на недвижими имоти
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 20:27 на 29 март, 2024 год. Обявата е посетена 36 пъти
Агенция:
Агенция ХЕРМЕС
ХЕРМЕС
град Бургас, ул.'Цар Симеон'82,ет.2 ж.,ап.5

Офис телефони: 0884594473,0884594517
Телефон: 0884594473

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: