Тук има 447 876 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Бургас, гр. Созопол •  197 500 EUR • ID 60864329 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 2-стаен област Бургас, гр. СозополID: 60864329

Виж на картата
197 500 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 100 m2
  • Етаж
  • 2-ри
  • Особености
  • Обзаведен / Интернет връзка / Контрол на достъпа / Охрана / Саниран / Тухла, 60864329
Допълнителна информация:
Art complex ' ANEL' Раят на Черноморието
Представяме ви жилище разположено в къща във високата част на комплекса. В уединение от ресторанта и басейна.
Площ 100 кв. м. ,състои се от антре, дневна с трапезария, спалня, мокро помещение, баня, тераса и стая с площ от 20 кв. м. на приземен етаж към жилището. Разложено на втори етаж (първи жилищен). Много лесен достъп по половин ред стълби. Площ на жилището е 80 кв. м. + помещение 20 кв. м. на приземния етаж към апартамента. Такса поддръжка 12 евро кв. м. на година.
Видео линк на имота в yоutube :

https://youtu. be/IxF8aA4c2SU

Art complex Anel - Нос Христос - Раят на Черноморието. Музей, галерия, ботаническа градина, фиорди, скално езеро. Ресторант

Арт комплекс АНЕЛ е разположен южно от град Созопол, полуостров Буджака природен феномен с множество фиорди, най-красивата и живописна част от българското Черноморие. Намира се на място, целунато от Бога на скалистия, величествен нос Христос . При изграждането на комплекса е постигната неповторима симбиоза между архитектура и природа. Той разполага със забележителна ботаническа градина и с уникална за нашата страна скулптурна експозиция с произведения на най-бележитите български творци в областта на пластичното изобразително изкуство.

По скалистия бряг са разположени много произведения на монументалното изкуство. Авторите: Величко Минеков, Крум Дамянов, Валентин Старчев, Емил Попов, Павел Койчев, Вежди Рашидов и Мария Гергова създават първия по рода си скулптурен парк, събиращ в едно силата на морето и изкуството. Техните творби преминават постепенно от брега към зелената морава, а от там заедно със субтропичната растителност застават мълком между къщите.

Ресторантът на Арт Комплекс Анел се намира върху скалист бряг и гледката е като от борда на морски кораб. Вижда се как бризът гали морските вълни, птиците се стрелкат в морската вода за своя улов

На разположение в комплекса са два басейна на открито с морска вода. Инфинити басейнът за възрастни е в непосредствена близост до ресторанта с мокър бар и множество атракции. Около него са разположени шезлонги и слънчеви чадъри с чудесна гледка към морския хоризонт. Модерният спортен център на Арт Комплекс Анел, Созопол съчетава бутикова фитнес зала, оборудвана с Technogym уреди, парна баня, сауна и 4-местно джакузи с прекрасна панорамна гледка към морето.

На разположение на нашите посетители са и инфинити басейн, детски басейн, езеро с кристално чиста вода, плаж и тенис.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 9:49 на 23 април, 2024 год. Обявата е посетена 96 пъти
Агенция:
Агенция БГ ИНТЕРНАЦИОНАЛ
БГ ИНТЕРНАЦИОНАЛ
град Бургас, ул.'Апостол Карамитев' 10,ет. 2 , офис 6

Офис телефони: 0878668888
Телефон: 0878668888

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: