Тук има 447 895 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, град София, гр. Банкя •  800 000 EUR • ID 61520211 — holmes.bg - [2]
15 Увеличи

Продава Къща град София, гр. БанкяID: 61520211

Виж на картата
800 000 EUR
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 655 m2
  • Етаж
  • Особености
  • Обзаведен / Тухла, 61520211
Допълнителна информация:
411885 Предлагам напълно завършена и обзаведена къща с голям двор в кв. Изгрев - гр. Банкя. Намира се на изключително достъпно и комуникативно място с пряк достъп до главна ул. София, в близост до автобусни спирки. Строена е по индивидуален архитектурен план, с внушителни размери, простор и характер. Имотът предлага невероятно спокойствие, пъстрота и възможност за отдих. Къщата е изключително функционална, със следното разпределение:
* В сутерена е разположено помещение за механа, две избени помещение, котелно, мокро помещение и фитнес със сауна, парна баня и санитарен възел. На това ниво има и гараж за два автомобила, с директна връзка към къщата.
* На първия етаж е разположен самостоятелен апартамент за гости с баня и тоалетна, просторна всекидневна на две нива с изградена действаща камина и мека мебел, просторна кухня с трапезария с директен излаз към голяма тераса с барбекю и връзка към двора.
* Вторият етаж /тип емпоре/ се състои от кабинет с излаз на тераса, вестибюл към две детски стаи свързани с тераса, гардеробно помещение, баня и тоалетна и голяма спалня със собствена баня и тоалетна.
* Мансардният етаж е в едно обща пространство, представляващо самостоятелен апартамент със собствена баня и тоалетна, изградени възли за монтиране на кухненски бокс, предлагащо изключителна гледка към незастроено зелено пространство.
Дворът е облагороден с висококачествена тревна настилка, многообразна декоративна растителност, има изградена автономна поливна система със собствен източник (регистриран кладенец). В градината има голяма беседка и барбекю. Оградата на този имот е единствена по рода си. Изградена е от реден Ивайловградски камък, по архитектурен проект.
Отоплението е с централно газоснабдяване през газова изградена газова система и котел на DE DIETRICH.
Имотът разполага със съвременна охранителна система- СОТ, покриваща всеки периметър на къщата.
Има двоен подземен гараж; Продава се с обзавеждане, което подлежи на уточнение; ЕТАП НА СТРОИТЕЛСТВО: разрешение за ползване (Акт 16); ОТОПЛЕНИЕ: Газ - централно; Ремонтиран; Луксозен имот; Районът е с централна канализация; ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 200 кв. м; ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО: 2000 г. ; СПАЛНИ: 4; БАНИ: 3; ДОГРАМА: PVC
. ..
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 12:56 на 23 април, 2024 год. Обявата е посетена 52 пъти
Брокер:
Брокер Даниела  Коцева Даниела Коцева

Личен телефон: 0883940017

Още оферти от Даниела Коцева:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция МИРЕЛА - СОФИЯ
МИРЕЛА - СОФИЯ
град София, бул. България 81В

Офис телефони: 02123
Телефон: 0883942811

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: