Тук има 447 957 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Дава под нем  Офис, град София, Център • 999 999 998 лв. • ID 64056509 — holmes.bg - [2]
1 Увеличи

Дава под нем Офис град София, ЦентърID: 64056509

Виж на картата
999 999 998 лв.
630914.82 лв. / кв.м
Цената е без ДДС
Запиши имота в Бележника
  • Квадратура
  • 1585 m2
  • Етаж
  • 5-ти
  • ТEЦ
  • ДА
  • Особености
  • Необзаведен / С паркомясто / Асансьор / Лукс / СОТ / Климатик / Окабеляване / Интернет връзка / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана, 64056509
Допълнителна информация:
'Рея Интернешънъл' , ви представя бутиков офис комплекс, ситуиран в идеалния център на град София до НДК. Локацията е лесно достъпна, както със собствен автомобил, така и с градски транспорт.

Бизнес сградата е с обща отдаваема площ от 1 480 кв. м. Състои се от офисни и търговски площи, разпределени на 7 надземни и 1 подземно нива. Всяко ниво може да бъде разпределено , както в пространство тип open office , така и с преградни стени плътни или стъклени.

Сградата разполага със собствен паркинг за 17 автомобила с регулиран достъп.

Офис сграда е с богато озеленени тераси и общи части. Всички имат свободен достъп до просторната тераса на втори етаж, където има идеални условия за релакс. Покривната тераса на сградата е с 360 градуса панорама и открива невероятни гледки към всички емблематични сгради в центъра на София и към планина Витоша. Тя е на разположение за организиране на събития, тиймбилдинг и т. н.
Сградата е проектирана и изпълнена по най - високите стандарти за енергийна ефективност. Приложените съвременни технологии гарантират оптимизиране на режийните разходи.
Фасадата е изпълнена с висок клас профили и стъклопакет, което позволява да се ограничи слънчевата радиация, но в същото време да се съхрани акумулираната вътрешна топлина.

Бизнес сградата разполага със собствен енергиен център, охладителен център и трафопост с две независими захранвания. Също така, с автономни климатични камери за обработка на пресния въздух.
Отоплението и охлаждането се осъществява чрез стенни конвектори. В максимална степен е дадена възможност за контрол при избора на локалната температура и режим на работа на всеки отделен етаж.

СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СГРАДАТА (BMS)
Разполага с централизирана компютърна система за контрол и дистанционно управление на инженерните системи, контрол на достъп, мониторинг за поява и развитие на пожар и дистанционно отчитане на индивидуалните
контролни прибори за консумация.

Бизнес сградата е новият бутиков офис комплекс в сърцето на столицата. Сградата се отличава със съвременна архитектура и е съобразена с най-високите Европейски технически стандарти. Общите части на сградата са завършени с луксозни материали на водещи европейски производители. Модерният дизайн и интересните интериорни решения съчетават естествен камък, метални елементи и стъкло. Използват се високотехнологични решения за контрол на достъпа.

ЕТАЖ 1

Офис 1 е ситуиран на Първи надпартерен етаж на сградата. Това е най-големият обект в бизнес центъра с площ от 341 кв. м. Офисът предлага просторно работно пространство, което дава възможност за интериорен дизайн, според нуждите на клиента.

ТИПОВИ ЕТАЖИ 2 - 6

От втори до шести етаж са разположени общо пет идентични офиса, всеки от тях на самостоятелен етаж. Офисите са просторни, светли и имат изглед както към булеварда, така и към планината. Конструкцията на сградата позволява вътрешно разпределение на офис площите според вижданията на собственика. Площта на шести офис е 213 кв. м. , а на останалите по 203 кв. м. всеки.
Обявената цена е без ДДС и такса услуги в размер на 1, 5 евро/ кв. м. без ДДС
За контакт: Катя Иванова тел: 0888209920
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 13:28 на 28 март, 2024 год. Обявата е посетена 24 пъти
Брокер:
Брокер Катя Иванова Катя Иванова

Личен телефон: 0888209920

Още оферти от Катя Иванова:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция РЕЯ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
РЕЯ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
град София, бул. Петко Каравелов 34

Офис телефони: 02/851 51 51
Телефон: 0895618787

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: