Тук има 447 965 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Пром. помещение, област Перник, гр. Брезник •  850 000 EUR • ID 72839908 — holmes.bg - [2]
5 Увеличи

Продава Пром. помещение област Перник, гр. БрезникID: 72839908

Виж на картата
850 000 EUR
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 800 m2
  • Етаж
  • 2-ри
  • Особености
  • Охрана / Тухла, 72839908
Допълнителна информация:
Производствена сграда на две нива с РЗП - 800 м2 и двор - 9100 м2. Цехът се състои от административни, битови и производствени помещения.
Обектът се намира в индустриална зона на град Брезник в началото на града и с пряк транспортен достъп, на главен път Брезник-Перник-София. Районът, в който е разположена сградата, е застроен основно с промишлени и складови помещения. Районът е с изградени и функциониращи елементи на градската инфраструктура, електро и ВиК инсталации. Вътрешната улична мрежа е добре развита.
Строителство е монолитно, носещата конструкция е от стоманобетонов скелет с вертикални носещи елементи, а външните и вътрешните стени са изградени с керамични тухли. Покривът е скатен, с хидро и топлоизолация. Вътрешните и външните стени са измазани . Топлоизолация е изградена и на фасадните стени (съвременни материали и модерна архитектура).
На лице са вътрешни и външни стълбищни клетки със самостоятелни входове за персонала и съответно за производствените помещения. На кота 0 е разгънато цялото производство, състоящо се от - хигиенен филтър, съблекални за лични облекла, душове и съблекални за работно облекло, съответно за мъже и жени поотделно. Стаи за почивка и санитарни възли. Приемни за суровини и опаковки. Камери за съхранение, транжорна, машинни отделения, хладилни камери, помещения за подготовка, топлинна обработка за сурови полуфабрикати, лаборатория, сглобяеми хладилни камери с различен температурен режим на работа и намиращи се в близост до помещенията за обработка и пакетаж.
На кота 2. 55 са изградени офисите на сградата, като обекта е с изцяло изградена електро инсталация, ВиК инсталация , ОВ инсталация за локално отопление и телефон.
Фасадата е изпълнена с топлоизолация и шпакловка. Покривът е бетонна плоча - скатен и покрит с топло и хидроизолация с ламарина. Степента на завършеност на обекта е 80% съгласно архитектурните проекти. Остава да се изпълнят следните довършителни работи:
Изграждане на 9 хладилни камери
До 600 м2 окачени тавани
До 1000 м2 облицовки на стени с PVC
Оборудване
Изпълнението и строителното състояние на сградата и помещенията са отлични и качествено изпълнени. На лице са всички изисквания за обект с хранително предназначение на ДВСК и европейски изисквания.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 9:20 на 20 декември, 2023 год. Обявата е посетена 92 пъти
Агенция:
Агенция МАКСИМА 2 - АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
МАКСИМА 2 - АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
град Плевен, ул.'Ал. Стамболийски'-1 профсъюзите ет.7 стая 703А

Офис телефони: 0879/12 78 48, 064/821 021
Телефон: 0879/12 78 48

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: