Тук има 447 930 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Бургас, гр. Созопол •  114 000 EUR • ID 72955995 — holmes.bg - [2]
5 Увеличи

Продава 2-стаен област Бургас, гр. СозополID: 72955995

Виж на картата
114 000 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 84 m2
  • Етаж
  • 2-ри
  • Особености
  • Асансьор / С паркинг / С действащ бизнес / Обзаведен / Контрол на достъпа / Охрана / В затворен комплекс / Тухла, 72955995
Допълнителна информация:
Имаме удоволствието да Ви представим 2-стаен апартамент в 'Грийн Лайф Бийч Резидънс' / Green Life Beach Residence - новата фаза на престижния и емблематичен мини курорт Green Life Beach Resort, носител на наградата Най-добър ваканционен комплекс за 2011г. Мини курортът е изграден от няколко фази , като е разположен на плажа 'Каваците', на около 2 км. от древния град Созопол, както и на 5 км от курортите Дюни и Черноморец. Той разполага със собствен частен плаж от фин пясък, където са осигурени спокойствие и възможност за релаксация на почиващите.

Комплекс 'Грийн Лайф Бийч Резидънс' е новата част от курорта, замислен и изпълнен с цел да осигури на посетителите всички възможни удобства, като същевременно им предложи близост до плажа, до лекия морски бриз, слънчевите лъчи и спокойствието на залива. Мястото предразполага към дълготрайна почивка, а на собствениците и гостите ще бъде осигурено абсолютно всичко, от което биха имали нужда, без да се налага да излизат от комплекса.

Комплекс 'Грийн Лайф Бийч Резидънс' разполага със следните удобства:
Таласо и СПА център
Ресторант с външна градина
Външен фреш бар
Лоби бар
Външен басейн за възрастни и детски басейн
Конферентна зала
Магазин за сувенири и подаръци
Рецепция 24 часа
Охрана 24 часа

В допълнение, собствениците и гостите на комплекс 'Грийн Лайф Бийч Резидънс', могат да ползват на преференциални цени всички удобства и изградената инфраструктура в целия мини курорт Green Life Beach Resort. Това включва луксозна хотелска част, модерен спортно-възстановителен център, разнообразни забавления за деца, зони за активни спортове, зона за пазаруване, ресторанти, кафенета, барове, както и добре поддържана плажна ивица с фин морски пясък, шезлонги и чадъри.

Мини курортът Green Life Beach Resort е ограден от зеленина и множество водни площи. Комплексът разполага с четири басейна с обща площ от 600 кв. м. , разделени на две основни групи, преливащи един в друг. Атракцията и уникалността на басейните са множеството водопади, тангенторните струи, водният бар и мини детските пързалки.

Разпределение на Апартамент Е09 , на втори етаж, кота +6, 30, с обща площ 83. 73 кв. м, и чиста застроена площ 71. 64 кв. м, състоящ се от дневна с кухненски бокс, преддверие, тоалетна, баня с тоалетна, спалня и две тераси, находящ се в Сграда 5 , вход Е .

За повече информация и огледи се обадете на Ренета Траянова на 0876921707.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 15:33 на 2 февруари, 2024 год. Обявата е посетена 22 пъти
Агенция:
Агенция ВИКТОРИЯ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ
ВИКТОРИЯ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ
град София, ул.Проф.Христо Данов 19, вх А

Офис телефони: 0889323921
Телефон: 0876921707

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: