Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Заведение, област Стара Загора, гр. Раднево • 69 900 лв. • ID 73434426 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Заведение област Стара Загора, гр. РадневоID: 73434426

Виж на картата
69 900 лв.
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 100 m2
  • Етаж
  • Особености
  • Тухла, 73434426
Допълнителна информация:
REMAX CENTRAL град Стара Загора представя с ексклузивни права на Вашето внимание кафе аперитив за продажба в град Раднево с площ от 100 кв. м. Заведението е изцяло оборудвано. Обекта разполага с трифазен ток, климатизация и две кухни. Заведението разполага с две зали с преходна врата между тях. Първата зала е с 20 места, оборудвана със сепарета и втора зала с 24 места, оборудвана с маси и столове от масивно дърво и градина с декоративни пейки и дървени маси. Заведението е идеално за мероприятия и работни срещи едновременно, защото залите са разделени. Има две кухненски помещения, складово помещение и отговаря на всички изисквания на агенцията по храните за приготвяне на всякакъв вид храна. Две тоалетни, една за посетители с външен вход и една за персонал, вътрешна, както е по изискване на агенцията по храните. Оборудвано е с хладина витрини, хладилници и фризери, както и скари фритюрници и посуда, като всички са собствени и влизат в цената на продажбата. Има изградена озвучителна система, която може да се отделя по отделно за всяка зала и два броя телевизори (за всяка зала по един), като единия е предвиден през летния сезон да се изкарва отвън. Под заведението има 100 кв. м. мазе. Двата жилищни етажа над заведението са общински, но при интерес могат да бъдат закупени. За Повече информация, моля свържете се с отговорния брокер на офертата.
Финансиране на покупката
Банково ипотечно кредитиране е осигурено от нашите партньори при най-ниски лихви.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер Зорница Генчева и кажете кога бихте искали да направите оглед.
Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот - Зорница Генчева

Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 19:04 на 22 април, 2024 год. Обявата е посетена 24 пъти
Брокер:
Брокер Зорница  Генчева Зорница Генчева

Личен телефон: 359878908889

Още оферти от Зорница Генчева:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция РЕМАКС ЦЕНТРАЛ
РЕМАКС ЦЕНТРАЛ
град Стара Загора, ул. 'Ген. Гурко' 55, партер

Офис телефони: 042 210 156
Телефон: 0878908889

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: