Тук има 447 897 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  3-стаен, област Бургас, гр. Созопол •  135 000 EUR • ID 74145832 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 3-стаен област Бургас, гр. СозополID: 74145832

Виж на картата
135 000 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 165 m2
  • Етаж
  • 3-ти
  • Особености
  • С паркинг / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / Саниран / В затворен комплекс / Тухла, 74145832
Допълнителна информация:
❇ ️ КРАСИВА АРХИТЕКТУРА!!!
❇ ️ ПЪРВА ЛИНИЯ!!!
❇ ️ ПРЯКА ГЛЕДКА КЪМ ПЛАЖА И МОРСКИЯ ЗАЛИВ!!!
Агенция Хермес предлага изключителен тристаен апартамент с уникална гледка в комплекс Лилия в гр. Созопол в местността Буджака, на минути от плажа Bamboo Beach, плаж Хармани, плаж Каваци е на 2, 3 километра, а комплекс Дюни - на 5 километра. Градът е на 30 км южно от гр. Бургас и минава покрай живописното крайбрежие. Със своята богата история, днес Созопол е един от българските туристически горещи точки, представлява сбор от различни архитектурни стилове, който съчетава древните и съвременни стилове. Градът е известен и като мястото на провеждане на културни и артистични прояви, има добре развита туристическа инфраструктура, историческото наследство, много малки заливи и острови, разнообразна растителност и всичко това го прави любимо място за туристите, с висок потенциал за инвестиции.
❇ ️ Комплексът се състои от шест къщички, напомнящ автентичния стил на Стария Созопол. Комплексът се намира на спокоен залив, златни пясъчни дюни и плажове обграждат един от най-добрите черноморски курорти в южната част на България и е истински рай, както за семействата с деца, така и за гости търсещи спокойствие и усамотение. Районът е много популярен поради чудесните възможности, които той предоставя за уиндсърфинг и подводен риболов. Апартаментите са проектирани в съответствие с най-съвременните архитектурни тенденции и съвременните строителни стандарти. Качеството е особено следено на всеки етап на строителството - от проектирането е до довършителните работи. Конструкцията на сградите е от стомана и бетон, с тухлени стени. Фасадите са с топлоизолация и покритие от камък, а покривът с керемиди. Сградите са с PVC дограма с двоен стъклопакет. Монтирана е електрическата инсталация с ключове, контакти, лампи, и специална електрическа инсталация за кабелна телевизия, както и съоръжения за сигурност. В комплекса има голям плувен басейн в центъра на комплекса, заобиколена от красива озеленена градина. Комплекс Лилия предлага също така открит детски басейн, паркинг, охрана, и барбекю. Плажната ивица е покрита с фин златист пясък, а водата е кристално чиста. Комплекс Лилия Ви предлага възможност за чудесна инвестиция във ваканционно жилище

🗝 ️ Апартаментът е на две нива:
Първо ниво: просторен хол с кухненски бокс, оборудвана баня с тоалетна и две тераси.
Второ ниво: две спални, оборудвана баня с тоалетна и две тераси.
Жилището е в отлично състояние и е напълно обзаведено: ПВЦ дограма, гранитогрес, теракота, вградена кухня кухня с ел. уреди (печка с керамичен плот и фурна, аспиратор, пералня, хладилник, телевизор, микровълнова печка, кафемашина, посуда, ) два климатика, мебели, две оборудвани баня с бойлер. Изложение - северозапад/ югоизток!
ТАКСА ПОДДРЪЖКА - 12 Евро на кв. м!!!

Този имот очаква новите си собственици, които ще се срещнат със спокойствие, лукс и прекрасни емоции!!! Отлична възможност за отдаване под наем и висока доходност!!!
📲 Свържете се с нас, за да Ви консултираме професионално относно избора, търсенето и конкретното Ви обаждане за имота!
🟢 Брокер по офертата: Александра Стоева

Агенция ХЕРМЕС
✅ съдейства за банково кредитиране,
✅ извършва юридическа консултация,
✅ обследва имота и финализира сделките с недвижими имоти до край!
Член на НСНИ !!!29 години опит в продажбите, отдаване, наемане и управление на недвижими имоти
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 20:28 на 29 март, 2024 год. Обявата е посетена 32 пъти
Агенция:
Агенция ХЕРМЕС
ХЕРМЕС
град Бургас, ул.'Цар Симеон'82,ет.2 ж.,ап.5

Офис телефони: 0884594473,0884594517
Телефон: 0884594473

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: