Тук има 447 963 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, град Варна, Кайсиева градина • 82 900 EUR • ID 74396430 — holmes.bg - [2]
13 Увеличи

Продава 2-стаен град Варна, Кайсиева градинаID: 74396430

Виж на картата
82 900 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 54 m2
  • Етаж
  • 5-ти
  • Особености
  • Асансьор / Тухла, 74396430
Допълнителна информация:
www.maximmo.bg, Реф. 4883

Рядко срещано предложение на пазара! Две стаи, статут АПАРТАМЕНТ! Възможност за банков кредит! Обзаведен! Нова тухлена сграда! В най-добрата част на Кайсиева градина!

Отличен инвестиционен имот, чиито сегашни наематели ще останат и ще ви носят отлична гарантирана доходност.

Жилището се намира на пети етаж и е с обща площ 54 кв. м.

Състои се от: дневна с кухненска част, спалня, антре, баня с тоалет, перално помещение и тераса. Стаите са с правилна форма без преход.

Състояние : Жилището се предлага частично обзаведено : портманто в коридора; напълно оборудвана баня и тоалет; кухненски шкафове изработени по поръчка , както и вградените електроуреди, с изключение на хладилника; луксозна холна гарнитура, маса за кафе. Спалня с 2 нощни шкафчета , скрин и гардероб. 1 брой климатик.

За местоположението: Жилището се намира в непосредствена близост до детска с градина 'Приказка', ОУ 'Стоян Михайловски', детски площадки, хипермаркети, аптеки, спирки и други удобства.

Сградата : Луксозно завършени общи части на естествен гранит, парапети от ковано желязо, хидравличен асансьор с долно машинно гарантиращ безшумната работа на съоръжението. Облицовка на фасадата с естествен камък . Домофона система за контролиран достъп в сградата.

Локацията: Характерно за тази част на града е бързата комуникация до всяка една точка на града, благодарение на близостта до главни пътни артерии и множество автобусни спирки.

Отличен имот, подходящ както за целогодишно живеене така и с цел отдаване под наем!

Екстри: Жилищната кооперация е заобиколена предимно от нови сгради. Като изключително предимство отчитаме търговската площ в партерното ниво на блока, което ще допринесе за улеснение на вашето ежедневие. Отлично поддържани зелени площи около сградата, говорят за сплотеността на етажната собственост.

Компанията разполага с : Юридически Отдел - извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Кредитен Отдел - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

Оглед на имота:

Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.

Вашият личен консултант: Йорданка Зафирова тел: 0879 21 21 66
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 15:10 на 22 април, 2024 год. Обявата е посетена 15 пъти
Брокер:
Брокер Йорданка  Зафирова Йорданка Зафирова

Личен телефон: 0879212166

Още оферти от Йорданка Зафирова:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция МАКСИММО БЪЛГАРИЯ ЕООД
МАКСИММО БЪЛГАРИЯ ЕООД
град Варна, Ул. Студентска 1А, вх.Б, ет. 3, ап.2

Офис телефони: 0879212166
Телефон: 0879212166

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: