Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Бургас, к.к. Слънчев бряг • 77 900 EUR • ID 74706663 — holmes.bg - [2]
12 Увеличи

Продава 2-стаен област Бургас, к.к. Слънчев брягID: 74706663

Виж на картата
77 900 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 68 m2
  • Етаж
  • 1-ви
  • Особености
  • Асансьор / Интернет връзка / Обзаведен / Контрол на достъпа / Тухла, 74706663
Допълнителна информация:
Двустаен апартамент без такса поддръжка на втора линия море, Слънчев Бряг

БЕЗ КОМИСИОНА! БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА!
ТОП ЛОКАЦИЯ! ВТОРА ЛИНИЯ МОРЕ! ДО ПЛАЖА! ЦЕНТЪР! КУБАН! ЧАСТИЧНА ГЛЕДКА МОРЕ! ИНВЕСТИЦИОНЕН И РЕНТАБИЛЕН ИМОТ! ЦЕЛОГОДИШЕН КОМПЛЕКС! УЕДИНЕНИЕ И СПОКОЙСТВИЕ!

Петракиеви недвижими имоти представя двустаен апартамент без такса поддръжка на втора линия море, в сърцето на Слънчев бряг. Само на 20 метра от централния плаж с широка и златиста пясъчна ивица, непосредствено до главната алея пред Кубан, Най - голямото предимство е, че целогодишният комплекс е с домоуправител и минимална такса поддръжка покриваща текущите разходи на входа, рядко срещано за най- големия и популярен морски курорт. Пред комплексът има платен паркинг и синя зона. А в непосредствена близост множество заведения, магазини, безброй атракциони и вълнуващ нощен живот. Имотът изцяло е ориентиран към задния двор на комплекса, което осигурява по - голямо уединение и спокойствие.
Двустайният имот е разположен на 2ри жилищен етаж с обща площ от 68 м2.
Разпределение на имота
разпределена във всекидневна с кухненски кът
спалня
баня с WC и вана
WC
тераса с излаз и от двете стаи, предлагаща частична морска гледка.
Имотът е в добро състояние, нуждае се от освежаващ козметичен ремонт. Предлага се обзаведен и оборудван с всичко необходимо за живеене. Идеален имот за отдаване на нощувки имайки предвид супер локацията и възможностите , които предлага.
С източно изложение слънцето ще нахлуе сутринта, а още преди обяд ще се засени. Домът ще остане прохладен през лятото, а зимата ще е светло и уютно.
Предимства на имота
без такса поддръжка
топ локация - втора линия море, до плажа, център
частична морска гледка
инвестиционен и рентабилен имот
целогодишен имот
уединение и спокойствие
За района
Слънчев бряг е най - големия, посещаван и динамично развиващ се български курорт. Разположен в северната част на Южното ни черноморско крайбрежие в просторен и живописен залив в полукръг, отворен на изток. Международното летище на Бургас се намира на 27 км.
Отличава се с осем километровата си плажна ивица, широка повече от 100 метра с фин, златист пясък. Северните му части достигат най - източните възвишения на Стара планина, което създава една уникална комбинация от морски и свеж планински въздух. Слънчев бряг е носител на престижното отличие Син флаг . Тук могат да се видят естествени пясъчни дюни, в които виреят над 16 вида редки растения. В южната му част се намира разположения на полуостров древен Несебър архитектурно исторически паметник, включен в списъка на Световното, културно наследство под егидата на ЮНЕСКО.
Слънчев бряг предлага изобилие от възможности за пълноценна почивка зелени паркове и градини, спортни съоръжения, заведения, магазини, СПА центрове, аквапаркове и безброй атракциони за любителите на силни усещания, спорта и др. Код на офертата: САТ 595.
Ние съдействаме да получите най- изгодните условия за банково кредитиране!
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:10 на 11 април, 2024 год. Обявата е посетена 20 пъти
Агенция:
Агенция ПЕТРАКИЕВИ ООД
ПЕТРАКИЕВИ ООД
град Бургас, улица Цар Асен 19

Офис телефони: 0886088088
Телефон: 0886088088

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: