Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Велико Търново, с. Страхилово • 75 000 EUR • ID 85187774 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Къща област Велико Търново, с. СтрахиловоID: 85187774

Виж на картата
75 000 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 100 m2
  • Етаж
  • Особености
  • Обзаведен / Тухла, 85187774
Допълнителна информация:
Представеният имот се намира в с. Страхилово, което отстои на 40 км от гр. Велико Търново и само на 10 км от гр. Полски Тръмбеш. Селището е добре развито, има местни магазини и заведения, всички необходими комуникации, редовен автобусен транспорт до близките градове.
Къщата се простира върху 100 кв. м. жилищна площ разпределена на един етаж и включва топъл и приветлив коридор. В края му стои практичен гардероб, осигуряващ достатъчно място за съхранение. Вдясно се намира спалня, баня/WC, а отляво ви чака всекидневна с камина.
Врата от всекидневната води към кухнята. Продължавайки през кухнята, ще откриете трапезарията. Трапезарията може да се похвали с изход към предния двор, който осигурява възхитителна обстановка за вечеря на открито.
В непосредствена близост до трапезарията се намира кабинет с многофункционално пространство, което лесно може да се трансформира в малка спалня, ако желаете. Това уютно кътче е оборудвано със собствена баня с тоалетна.
Допълнителна спалня със собствена баня/WC, е стратегически разположена с отделен вход от предния двор. Това място е идеално за разположение на гости или дори възможност за домашен офис.
Къщата се продава частично обзаведена и напълно реновирана, в много добро състояние и готова за живеене. Разполага със сменена PVC дограма, нови ел. и ВИК инсталации, дървени интериорни врати, подова настилка ламинат и теракота.
Дворът е равен, добре поддържан, с площ от 2330 кв. м. През големи порти е осигурен достъп до южната градина, където има паркинг за автомобили извън улицата. По-голямата част от площта е покрита с морава, декорирана с цветя и друга растителност. Повече от половината градина се намира зад дома, той е почти равен и е идеален за отглеждане на зеленчуци или отглеждане на животни.
Имотът е лесно достъпен през цялата година.

За да разгледате виртуален тур, моля копирайте и поставете линка във Вашия браузер
ВИРТУАЛЕН ТУР: https://app. cloudpano. com/tours/LJtgtf89s
РЕФ. : 145265
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 15:10 на 25 април, 2024 год. Обявата е посетена 22 пъти
Брокер:
Брокер Свилен Любенов Свилен Любенов

Личен телефон: 0899921394

Още оферти от Свилен Любенов:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция СЕНТЧЪРИ ХОУМС
СЕНТЧЪРИ ХОУМС
град Велико Търново, ул.Рафаел Михайлов 4

Офис телефони: 062 652121
Телефон: 0899/921394

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: