Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Офис, град София, Полигона •  300 000 EUR • ID 85876740 — holmes.bg - [2]
12 Увеличи

Продава Офис град София, ПолигонаID: 85876740

Виж на картата
300 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 162 m2
  • Етаж
  • 4-ти
  • ТEЦ
  • ДА
  • Особености
  • Асансьор / С гараж / С паркинг / Интернет връзка / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / Саниран / Тухла, 85876740
Допълнителна информация:
Svetlina Real Estate има удоволствието да Ви представи офис за продажба в бизнес център 'Евротур'.

< СГРАДА>
Бизнес център Евротур е разположен в един от най-бързо развилите се през последните години бизнес райони на гр. София ж. к. Полигона в източната част на града. Сградата се намира непосредствено до The Mall на бул. Цариградско шосе, в близост до множество търговски и офис сгради, хотели и магазини, вкл. Megapark, Novotel Sofia Hotel, Metropolitan Hotel Sofia, Mr. Bricolage и др. Отличното местоположение дава възможност за бърз достъп едновременно до няколко ключови дестинации.
Бизнес център Евротур се състои от 10 етажа с партер и едно сутеренно ниво.
На партера са разположени фоайе, лоби бар и ресторант за бързо хранене, а от второто до деветото ниво са разположени офиси с различна големина, които са развити около атриума, ограничени единствено от конструктивните елементи на сградата.
На всеки етаж са предвидени тераси и балкони като рекреативни пространства за минутен отдих за работещите. Общите части са оформени в модерен и практичен стил с настилки от висококачествени материали. На всеки етаж в овалната форма са разположени санитарни възли за посетители и работещи, които са общи за съответния етаж.
Приложени са активни и пасивни енергоспестяващи мерки. За сградата е направено обследване по енергийна ефективност, което показва, че сградата попада в клас В по скалата на енергопотреблението съгласно чл. 19 от Наредбата за енергийните характеристики на обектите. Подовете са с естествен гранит или гранитогрес за общите части на партера и офисните етажи, теракот и фаянс за санитарните възли и замазка и мокет в офисите. Изпълнени са окачени тавани за цялата сграда, които са с плочи 60/60 см от типа Armstrong .
Сградата разполага със собствен трафопост на средно напрежение и вътрешна система за дистанционно отчитане и разпределяне на консумираната ел. енергия, генератор за резервно захранване, централно парно отопление за зимния отоплителен сезон, респ. два броя чилъри за климатизция през лятото, отваряеми прозорци за свеж въздух, както и собствен паркинг за над 110 автомобила.

< ОФИС>

Офисът е разположен на четвърти етаж от десет етажна сграда с площ от 162 кв. м. разпределение по следният начин: приемна зала, конферентна зала, голям офис тип open space, който може да бъде разделен на няколко офиса и кухня.
Имотът е след основен ремон и е изцяло обзаведен.
Изложение ЮГ/Изток.
Климатична система: Отоплението и охлаждането се осъществява посредством чилър системи.
Сградата е с денонощна охрана и видеонаблюдение.
Има възможност за наемане на външни или подземни паркоместа.

Svetlina Real Estate е с 15 годишен опит в посредничеството при покупко-продажба на недвижими имоти. Мисията ни е да реализираме Вашите идеи по най-добрия начин. Нашите експерти ще Ви съдействат и подпомoгнат при финализиране на покупката на недвижим имот с банков кредит, защото за нас е важно клиентите ни да са напълно удовлетворени.
Предлагаме Ви напълно БЕЗПЛАТНИ консултации и съдействие при всякакъв вид банково финансиране.

Свържете с отговорния брокер, за да получите подробна информация относно посочения имот в офертата. ОЧАКВАМЕ ВИ!

Отговорен брокер: Иван Кирилов, +359 893 00 69 08
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 10:32 на 5 април, 2024 год. Обявата е посетена 35 пъти
Брокер:
Брокер Иван  Кирилов Иван Кирилов

Личен телефон: 0893006908

Още оферти от Иван Кирилов:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция СВЕТЛИНА
СВЕТЛИНА
град София, Бул. Патриарх Евтимий 49, офис 2 Б

Офис телефони: 0877000435/ 0877899669
Телефон: 0893006908

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: