Тук има 447 930 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, град Варна, м-т Манастирски рид •  629 000 EUR • ID 86014799 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Къща град Варна, м-т Манастирски ридID: 86014799

Виж на картата
629 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 464 m2
  • Етаж
  • ТEЦ
  • Лок.отопл.
  • Особености
  • С гараж / С паркинг / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Тухла, 86014799
Допълнителна информация:
Екипът на YOHOME недвижими имоти има удоволствието да ви представи за продажба готова за нанасяне луксозна къща на два етажа с просторен слънчев двор и гледка към борова гора.

Имотът се намира в тиха и спокойна част на м-т Манастирски рид, с бърз достъп до главен път Варна- Златни пясъци, на пешеходно разстояние от Бялата чешма, на 5мин. разстояние с кола от плаж Кабакум.

Сред предимствата на имота е просторната, добре поддържана градина с площ от 1200кв. м. Има обособена зона барбекю с беседка, джакузи, както и озеленена площ за свободно ползване с поливна система и нощно осветление. Изградена е масивна ограда, подход за паркиране на повече от шест автомобила с навес. Достъпът се осъществява по асфалтов път, чрез портал с врати от ковано желязо, с дистанционно управление. Има и портиерна стая със система за видеонаблюдение, както и СОТ.

Къщата е със застроена площ от 464кв. м. , функционално разпределена на два нива, сутерен със сервизни помещения и гараж за две коли.

Първият етаж се състои от антре с изящно стълбище към втори етаж, просторна дневна с обособена зона кухня и трапезария, мокро помещение, самостоятелна тоалетна, топла връзка към гаража, както и топла връзка към сутерена. Отделен вход към спалня с отделно гардеробно помещение и баня с тоалетна.

Вторият етаж се състои от предверие, кабинет, самостоятелен апартамент, разделен на две помещения дневна с излаз към тераса с гледка към двора и просторна спалня. Втора спалня с излаз към терасата. Самостоятелна баня с тоалетна на етажа. Трета спалня с излаз към тераса с гледка към морето, собствена баня и тоалетна, както и гардеробна стая с инфрачервена кабина. Във всяка стая има климатик и радиатор за локално отопление, телевизори с кабелна телевизия и WiFi.

Интериорът е изработен с внимание към детайла, с настилки от естествен паркет, италианска мазилка, впечатляващо стълбище от естествен камък с акценти от ръчно реден камък, вградено осветление и дизайнерски мебели.

В сутерена е разположено котелно помещение, има собствен водоизточник с хидрофорна система, система за аварийно включване на дизелов агрегат. Помещение за управление на соларни панели. Изба. На приземното ниво е разположена пречиствателна станция за отпадни води.

Имотът притежава впечатляващ класически екстериор и интериор, елегантно завършени с висок клас материали и техника, които допринасят за добавената му стойност.

За повече информация и организиране на оглед свържете се с нас и цитирайте кода на обявата: 11027
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 8:43 на 7 март, 2024 год. Обявата е посетена 32 пъти
Брокер:
Брокер Клиентски център  YOHOME Клиентски център YOHOME

Личен телефон: +359877988099

Още оферти от Клиентски център YOHOME:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция ЙОХОУМ
ЙОХОУМ
град София, Бул. Александър Стамболийски 239

Офис телефони: 0877988099
Телефон: 0877988099

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: