Тук има 448 139 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Благоевград, с. Баня • 88 900 EUR • ID 86096415 — holmes.bg - [2]
14 Увеличи

Продава Къща област Благоевград, с. БаняID: 86096415

Виж на картата
88 900 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 130 m2
  • Етаж
  • 1-ви
  • Особености
  • Тухла, 86096415
Допълнителна информация:
ID 33159164
Цена: 88 900 евро
Населено място: с. Баня
Стаи: 4
Тераса: 1
Обща площ: 130 кв. м.
Брой етажи: 1
Такса за поддръжка: 500 евро годишно

Плащане:
2000 евро депозит
100% при подписване на нотариален акт

Представяме на вашето внимание просторна Едноетажна къща с площ от 130 кв. м. идеално място за семейна почивка, което ще ви даде незабравими моменти във вашата почивка или постоянно пребиваване.
Просторната всекидневна, свързана с кухнята, създава открито пространство, идеално за общуване и забавление. Големите прозорци ви позволяват да се насладите на невероятна гледка към планината и заобикалящата природа директно от вашия дом. Има уютна тераса, където можете да се насладите на сутрешно кафе или вечерни събирания със семейството и приятелите.
Къщата разполага с три уютни спални, осигуряващи настаняване на голямо семейство, с удобни легла и достатъчно място за комфортен престой. Има и една баня с душ и отделна тоалетна за удобство на гостите.
Основното предимство на тази къща е нейната невероятна екология. Разположен в уютен комплекс от 50 вили на ръба на величествената Стара планина, той предлага прекрасни гледки и идеална атмосфера за почивка. Комплексът се намира в близост до плажа Иракли, известен със своите чисти пясъчни плажове и кристално чисти води. Това място е идеално за любителите на открито, тъй като има много възможности за туризъм и колоездене.
Еко-комплексът се намира на прекрасно място по северните склонове на Стара планина, където можете да се насладите на красива природа и спокойствие. В същото време е близо до плажовете, което го прави идеално място за почивка на брега на морето.
Представяме на вашето внимание уникалната възможност за отдаване под наем на тази великолепна къща за летния сезон! Особеността на това жилище е не само отличното му качество и комфорт, но и високата оценка, получена от гостите. Заедно с къщата се продава и сайт за отдаване под наем и профил на сайт booking
Като цяло тази къща е перфектна комбинация от комфорт, лукс и природна красота, което я прави идеалното място за една незабравима почивка в България. Идеална инвестиция!
Потопете се в уникалната красота на плажа Иракли, разположен само на 4 км от вилата. Това спиращо дъха кътче от природата, считано за едно от последните девствени скъпоценни камъни на българското крайбрежие, се простира на около 3 км. разположен в защитената зона на Иракли, той е удобно разположен на 5 км от живописното село Емона, на
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 13:46 на 1 май, 2024 год. Обявата е посетена 14 пъти
Агенция:
Агенция ОАЗИС
ОАЗИС
град Бургас, ул. Отец Паисий 27

Офис телефони: 056 918 373
Телефон: 056918373

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: