Тук има 447 876 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, Гърция, Солун •  110 000 EUR • ID 88528406 — holmes.bg - [2]
12 Увеличи

Продава 2-стаен Гърция, СолунID: 88528406

Виж на картата
110 000 EUR
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 54 m2
  • Етаж
  • 1-ви
  • ГАЗ
  • ДА
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / Тухла, 88528406
Допълнителна информация:
Grekodom Development предлага за продажба aпартамент с площ 54 кв. м в Неи Епиватес, (Солун), Гърция. Апартаментът е разположен на първи етаж и се състои от една спалня, хол с кухня, баня с тоалетна. Апартаментът има изложение към вътрешен двор. С гледка към морето. Имотът разполага със следните екстри: климатик, cградата има асансьор, отопление, алармена система.

За попълнителна информация може да се свържете с наш сътрудник. Код на имота 51971

Нов проект от Grekodom Development - Bomo Neoi Epivates

Bomo Neoi Epivates е нов комплекс, състоящ се от 20 апартамента и 4 търговски помещения. Сградата се намира в предградията на Солун, в източната част, на брега на залива Термаикос. Комплексът се намира в едноименното село Неи Епиватес, близо до селата Пирея и Агия Триада. Bomo Neoi Epivates е разположен на 80 метра от пясъчния плаж с най-чистите плитки води, който е идеален за семейства. От брега се открива прекрасна панорама към Солун и залива Термаикос. В ясни дни се виждат белоснежните върхове на планина Олимп.
Неи Епиватес разполага с цялата необходима инфраструктура, която осигурява комфортен престой и дългосрочно настаняване през цялата година: магазини, ресторанти, кафенета, таверни, зони за отдих, аптеки. Неи Епиватес е на 23 км от Солун - 30 минути с кола. Можете да стигнете до там и с обществен транспорт.

Bomo Neoi Epivates е разположен на 12 км. от международното летище на Солун 'Македония', както и на 15 км от популярния търговски център 'Mediterranean Cosmos'.
Комплексът има отлично местоположение: съчетава в себе си удобството на града, както и спокойния живот на малъл крайбрежен курорт.

Bomo Neoi Epivates е проект на инвестиционна компания BGS IKE, в партньорство с Grekodom Development, която отговаря за цялостното изпълнение - подготовка, проектиране и изграждане на комплекса.
За продажба се предлагат няколко типа апартаменти: едностайни тип студио, апартамент с една спалня и апартамент с две спални. Всички жилища се предлагат напълно завършени до ключ с подови настилки, боядисани стени и тавани, изцяло завършени бани и кухненска мебел. Предвидени са открити и закрити паркоместа, които могат да бъдат закупени срещу допълнително заплащане. Възможен е монтаж на зарядни станции за електрически превозни средства. Сградата е с асансьор!

По време на строителството има възможност за преустройство на апартаментите, както и клиента сам да избере материалите за довършителни работи!

При строителството и декорирането на помещенията са използвани материали с високо европейско качество. На покрива ще бъдат монтирани слънчеви панели за подгряване на водата в срадата. Предвидена е система, чрез която има възможност за свързване към отоплителна система на газ и поставяне на климатици.
Комплексът предлага допълнителни услуги: разработване на индивидуален интериорен дизайн и обзавеждане от строителения отдел на Grekodom Development, както и всички комплексни услуги по поддръжка от следпродажбения отдел.

Предлага се следната схема на плащане по време на строителството:
Депозит 2000 евро.
Първа вноска 30% при подписване на предварителен договор.
Останалата сума от 70% се изплаща на месечни вноски през различните етапи на строителството до завършване на сградата и въвеждането в експлоатация.

Срок за въвеждане в експлоатация:
Проектът се предвижда да бъде завършен до края на 2024 г.

Покупката на имот в този комплекс е идеално решение както за инвеститори, така и за любителите на спокойната почивка.

Bomo Neoi Epivates е нов начин на живот, който съчетава комфорт, удобство, безопасност и достъпност.

За попълнителна информация може да се свържете с наш сътрудник. Код на имота 51971
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:44 на 6 декември, 2023 год. Обявата е посетена 48 пъти
Агенция:
Агенция ГРЕКОДОМ ДИВЕЛЪПМЪНТ
ГРЕКОДОМ ДИВЕЛЪПМЪНТ
град София, град София

Офис телефони: 029963402
Телефон: 0877786544

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: