Тук има 448 098 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Хотел, област Бургас, гр. Приморско • 3 500 000 EUR • ID 90130702 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Хотел област Бургас, гр. ПриморскоID: 90130702

Виж на картата
3 500 000 EUR
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 2555 m2
  • Етаж
  • Особености
  • Тухла, 90130702
Допълнителна информация:
Unique Estates има удоволствието да Ви представи, прекрасен семеен морски хотел в комплекс от затворен тип състоящ се от три сгради - рецепция, хотел, ресторант, конферентна зала, спа център, както и голям открит плувен басейн и бар към него. Имотът е разположен в прегръдките на дъбова гора и разполага с 18 просторни, модерни и стилно обзаведени стаи, като две от тях са оборудвани по европейски стандарт за инвалиди, квадратурите им са от 43 кв, .59кв. м. и 73кв. м. , подовите настилки във всички помещения са от естествен камък , травертин и трислоен паркет. Степента на довършителните работи отговаря на луксозно изпълнение. Хотелът е оборудван за целогодишно обитаване. Усещането е сякаш си в Италия - Тоскана. Вълшебни пейзажи, които се преплитат с аристократичната архитектура на средновековни замъци и вилни дворци. Аромат на солена морска вода, пресни билки и зрели плодове във въздуха.

Ресторантът е оборудван с висок клас кухненска професионална техника.

Дворното място върху което са построени сградите е със застроена площ 1465 кв. м и обща разгъната застроена площ e 3647 кв. м. Поземленият имот има обща площ съгласно нотариален акт и скица от 7 497, 00 кв. м. Обемът на застроената площ 12 859 м3 , от които 10 546 м3 полезен обем. Височина на сградата до кота било 5, 96 м и до кота корниз 9, 30 м. Брой на етажите: надземни 2бр и подземни 1бр.

Хотелът разполага и се грижи за собствена био градина, разположена в просторен двор, декорирана с тоскански елементи. В градината се отглеждат разнообразни био култури - от свежи зеленчуци и подправки до разнообразни цветя. Истински рай, магнетично и много енергийно място.

Сградите са построени през периода 2006-2009 год. по одобрен инвестиционен проект. Територията, включена в границите на хотелския комплекс е с изградени основни елементи на инженерна инфраструктура. Оформени са обслужващи улици, алеи, паркинги и озеленени площи. Осигурено е водоснабдяване с питейна вода и електроснабдяване.

Имотът е изключително подходящ и за семейно имение.
Обектът се състои от три сгради:

Хотелската част представлява двуетажна масивна сграда, галериен тип. До галерията се достига по две стълбища. Парапетите към вътрешния двор са стоманобетонови монтажни по 3 на ос. На двата етажа има по девет стаи, камериерски офис и сървърно помещение. В сутерена са разположени складове за хотела и ресторанта, стаи за персонал със санитарен възел, бойлерно помещение и склад за зимно съхранение за цветя, както и спа център и заседателна зала. Спа центърът съдържа сауна, парна баня, зала за масаж, стая за релакс, ice room, душове и тоалетни за мъже и жени. Изработени от естествен камък, травертин и тиково дърво.

На първия етаж са устроени две стаи за инвалиди. Стаите за гости са три типоразмера на всеки етаж - десет стаи по 43 кв. м, четири стаи по 59 кв. м и четири стаи по 73 кв. м. Всяка стая е с баня и тераса към вътрешния двор.

Под покривното пространство е усвоено като емпорета към стаите на втория етаж. Вертикалната комуникация между етажните нива се осъществява от две масивни стълбища в ъглите на сградата, маркирани в обема с кули с изглед към морето. Ref. ID:22497
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 23:00 на 24 април, 2024 год. Обявата е посетена 8 пъти
Брокер:
Брокер Ива Бека Ива Бека

Личен телефон: 0882 300 400

Още оферти от Ива Бека:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция ЮНИК ЕСТЕЙТС
ЮНИК ЕСТЕЙТС
град София, бул. Патриарх Евтимий 17

Офис телефони: 0882 300 400
Телефон: 0882 300 400

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: