Тук има 448 098 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Бургас, гр. Царево • 999 999 998 лв. • ID 91392377 — holmes.bg - [2]
3 Увеличи

Продава Къща област Бургас, гр. ЦаревоID: 91392377

Виж на картата
999 999 998 лв.
Цената е без ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 970 m2
  • Етаж
  • Особености
  • В строеж / Тухла, 91392377
Допълнителна информация:
Unique Estates има удоволствието да Ви представи този впечатляващ проект за имение.

Този имот на Южното Черноморие е рядко бижу! Разположен е на първа линия на брега на морето върху парцел с площ от 4095 кв. м и 120 метра девствена брегова ивица. Това първокласно местоположение предлага 180-градусова панорамна гледка към морето и директен достъп до уединен миден плаж, а в близост е и известният плаж Нестинарка. Всички тези дадености са предпоставка за създаването на наистина уникален личен морски рай.



Имотът разполага с частен вход от 200кв. м, който се отваря към уникален парцел на скалата на историческата местност Боруна. Районът е известен със своята дива природа, чисти плажове и незастроени големи парцели с изключително право за частно ползване.

Това е един от малкото свободни парцели в регулация на първа линия по Южното Черноморие. Парцелът е с влязло в сила Разрешение за Строеж за модерна вила с 970 кв. м. застроена площ. Проектът е дело на международно признатия и награждаван архитект Лъчезар Николов от Nikart Studio.



Представяме ви рядката възможност за изцяло ново строителство на неповторим терен със страхотна гледка. Архитектурният проект на резиденцията предвижда 970кв. м жилищна площ плюс над 250 кв. м. покрита тераса и инфинити басейн. Със своите значителни покрити площи, тераси и двор, този имот предлага всички удобства на луксозен 5-звезден курорт. Същевременно, едноетажната резиденция е в истинска хармония с природата къщата е просторна, с високи тавани, а разлятата й по терена форма, я прави ненатрапчива в околната среда, което дава усещане за тих лукс. Жилищните пространства са ориентирани така, че да са максимално близко до морския бряг и да не се губи непосредствената връзка с природата.

Къщата може да бъде достъпна и откъм морето с джетове и лодки, тъй като имотът граничи с уединен плаж с бели миди, намиращ се в полите на скалите.

Имотът се предлага с влязлото в сила Разрешение за Строеж или с опция за изграждане и доставка до ключ от настоящия инвеститор.
Къщата е архитектурно бижу, включващо голяма дневна с просторна кухня, вътрешна и външна зона за развлечения, родителска спалня със самостоятелни мъжка и женска бани, фитнес студио, два апартамента за гости и гараж за 4 автомобила. Всички стаи имат безпрепятствен изглед към морето. Визията на къщата е изчистена и модерна, с органични и елегантни линии. Обемите и материалите са подбрани с идеята обектът да се впише напълно в околността. Цената е без включен ДДС. Ref. ID:22399
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 23:00 на 10 май, 2024 год. Обявата е посетена 21 пъти
Брокер:
Брокер Елена Хаджитенева Елена Хаджитенева

Личен телефон: 0882 300 400

Още оферти от Елена Хаджитенева:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция ЮНИК ЕСТЕЙТС
ЮНИК ЕСТЕЙТС
град София, бул. Патриарх Евтимий 17

Офис телефони: 0882 300 400
Телефон: 0882 300 400

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: