Тук има 447 941 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  3-стаен, град София, Сухата река •  230 000 EUR • ID 97900964 — holmes.bg - [2]
2 Увеличи

Продава 3-стаен град София, Сухата рекаID: 97900964

Виж на картата
230 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 109 m2
  • Етаж
  • 7-ми
  • ТEЦ
  • ДА
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / Контрол на достъпа / Тухла, 97900964
Допълнителна информация:
Апартамент 22 се намира на седми жилищен етаж. Състои от дневна с кухня, две самостоятелни спални, две сервизни помещения-баня с тоалетна, две тераси. Изложение юг-север. Допълнително може да се закупи паркомясто за цена от от 20 000 евро.
Сградата се изпълнява с монолитна стоманобетонна конструкция. Външните стени се изграждат от 25 см керамични тухли ORTHOBLOCK MK250 с високи топлоизолационнни и шумоизолационни показатели. Стените между апартаментите са трислойни с 20 мм разделителна шумоизолационна вложка между тях. Хидроизолация на основите и на покрива. На терасите се полагат 2 пласта хидроизолация MAPEI . По фасадата се полага топлоизлацияот EPS с дебелина на слоя 12 см, интегрирана в избраната фасадна система. Звукоизолация на подове и стени.
Фасадата на сградата е съчетание от окачена фасада и фасада със структурна мазилка. В зоната под окачената фасада облицовката еот HPL плоскости в цвят слонова кост на австрийската фирма FunderMax. Обърнат е акцент на южната фасада с монтажа на декоративни алуминиеви елементи в дървесен фладер. Зоната с окачена фасада е реализирана с прозоречна система на водещата белгийска компания за висококачествени алуминиеви системи Reynaers Aluminium, характерна с отлични топлоизолационни показатели и прекъснат термичен мост. Дограмата на останалата част от фасадата е PVC - REHAU SynegoMD, 7-камерна каса и 6-камерно крило. Използваните прозоречни системи притежават висок клас на защита от взлом, въздухонепроницаемост, водонепропускливост и устойчивост на вятър. С оглед естетичния вид на сградата е изпълнено декоративно фасадно осветление.
Подове на апартаментите-циментова замазка с лента между стените и подовете - за изолиране на пода от стените в помещението, поемане на температурните разширения в периодите на отопление /охлаждане. Стени на апартаментите - гипсова машинна мазилка на водещи производители.
Общи части - настилките от естествен камък. Осветителни тела с етажни датчици за движение. Фоайе на сградата по интериорен проект. Домофонно-звънчевата уредба и автомат за контрол на достъпа. Настилката на балконите и лоджиите - мразоустойчив гранитогрес.
Подземно ниво (сутерен) шлайфан бетон, покрит с импрегнатор. Пожароустойчиви врати с клас от EI30 до ЕI90, осигуряващи евакуационни изходи от сутеренното ниво. Гражни врати с автоматично отваряне. Централен ТЕЦ с дистанционни топломери. Тръбна разводка за климатизация. Пътнически асансьор за 8 лица (630 кг).
За достъп на автомобилите до гаража на сутеренно ниво, е предвиден хидравличен подемник.
Сключен договор и платена такса за присъединяване към електропреносната и водопреносната мрежа. Открити партиди на всеки индивидуален абонат.
Цялостно изпълнение на пространството около сградата алеи, изградени по система с бетонови павета върху пясъчна посипка. Достъпа до гаражите и паркоместата във вътрешния двор на сградата е асфалтов. Засаждане на висока дървесна растителност, градинско декоративно осветление в зоните на озеленяването и централния вход на сградата.
Етап на строителство: Въвеждане на сградата в експлоатация до края на 2024 г.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 8:50 на 5 април, 2024 год. Обявата е посетена 68 пъти
Агенция:
Агенция АРКВЮ
АРКВЮ
град София, ул. Юрий Венелин 11, етаж партер

Офис телефони: 0878877485
Телефон: 0878877485

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: