Тук има 447 938 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  1-стаен, област Бургас, гр. Свети Влас • 84 455 EUR • ID 98788323 — holmes.bg - [2]
15 Увеличи

Продава 1-стаен област Бургас, гр. Свети ВласID: 98788323

Виж на картата
84 455 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 42 m2
  • Етаж
  • 3-ти
  • Особености
  • Тухла, 98788323
Допълнителна информация:
ID 32861872
Площ: 42 кв. м
Цена: 88 900 евро
Град: Свети Влас
Етаж: 3
Тераса: 1 голяма
Етап на строителство-Акт-16
Такса поддръжка - 540 евро годишно

Плащане:
2000 евро-депозит
100% при подписване на нотариален акт за собственост

Предлагаме просторно студио на първа линия в комплекс ' Марина Вю Форт Бийч' в Свети Влас с изглед към морето. Морето е на 30 метра. Апартаментът се състои от голям хол с кухненски бокс, кът за сядане, баня с душ кабина, много голяма тераса без съседи. Апартаментът се продава напълно обзаведен, цялата техника остава на новите собственици. В апартамента всичко е ново, нов ремонт, испански плочки, Всички санитарен фаянс 0, кухня 0 с вградени уреди, шкафът е направен по поръчка, навсякъде скъпи фитинги 0, диван и гардероб в коридора също са фирма а 0ко.

' Марина Вю Форт Бийч' е един от петте комплекса, който е част от мащабен грандиозен проект, наречен ' Форт Нокс Гранд Ризорт' , който се намира в Свети Влас. Това е поредният уникален комплекс, от строителя, който построи ' Несебър Форт Клуб' и ' Холидей Форт Клуб' в Слънчев Бряг. Комплексът впечатлява със своята мащабност и наличието на удобства и забавления на своята площ. На територията на ' Марина Вю Форт Бийч' има 9 сгради, всички от които са шест етажни с асансьор и са проектирани така, че гостите и собствениците да се чувстват комфортно живеещи там, от много апартаменти се открива гледка към морето. Добре поддържаната, богата на зеленина територия, както и достъпността до плажа правят този комплекс уникален. Всички апартаменти: студиа, апартаменти с 1-2 и 3 спални са оборудвани с всичко необходимо за отлична почивка или постоянно пребиваване. ' Форт Нокс Гранд Резорт' , който включва ' Марина Вю Форт Бийч' предлага на своите гости следните услуги: 17 басейна за възрастни и деца, в това число басейн с изкуствени вълни и водни пързалки, широка зона за отдих с шезлонги, ресторант с българска и европейска кухня, различни магазини, спортна площадка на открито, спа и сауна, масажни услуги, Медицински център, детски кът, детски площадки, коли и велосипеди под наем, обменно бюро, тенис кортове, мини тенис, Туристическа агенция. Комплексът разполага с много безплатни паркоместа.
Самият комплекс се намира на достъпно място, на главния път Слънчев бряг - Елените. ' Марина Вю Форт Бийч ' се намира на първа линия на красив плаж, наречен' Робинсън' . Разстоянието до морето е само 100 метра. Автобусната спирка, където има редовни автобуси до Слънчев бря
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 7:54 на 15 април, 2024 год. Обявата е посетена 5 пъти
Агенция:
Агенция ОАЗИС
ОАЗИС
град Бургас, ул. Отец Паисий 27

Офис телефони: 056 918 373
Телефон: 056918373

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: